Skjem bort hendene med varme hansker til hjemmet

Plages du av dårlig blodsirkulasjon? Undertegnede kan føle fullt ut med deg. Ikke bare om vinteren, men på alle dager når kvikksølvet synker under 20 °C, føles hendene mine allerede kalde. Ikke litt ubehagelig kaldt, men – og sikkert hvis jeg sitter stille lenge – skikkelig kaldt. Hvor ofte jeg skrudde på den varme kranen en dag for å varme opp hendene mine. Heldigvis kan jeg nå la den kranen være stengt og jeg har funnet en fin og bærekraftig løsning med mine oppvarmede innerhansker .

Jeg husker det godt. For noen år siden, i 2019 for å være presis, da de første høstdagene meldte seg, satt jeg bak den bærbare datamaskinen med kalde fingre . Jeg klarte ikke å konsentrere meg ordentlig og prøvde forgjeves å varme hendene med en kopp varm te. Jeg var ferdig med det, så ferdig. Det var fortsatt en hel vinter foran meg, hvordan i all verden skulle jeg komme meg gjennom den?

Etter hvert begynte jeg å prøve forskjellige typer hansker. Tynne hansker laget av polyester og bomull, som viste seg å være for kalde. Tynne ullhansker, som viste seg å være for tykke. Hansker uten fingre, aner ikke hvorfor de eksisterer fordi de ikke gjorde noe for meg. Sølvhansker, fin idé men jeg trodde ikke de holdt på varmen. Og dessuten var hendene mine kalde, hvilken varme kunne jeg holde?

Jeg sa på spøk til samboeren min at de skulle finne på tynne hansker med varmeapparat. Den lille stemmen i bakhodet ble høyere og høyere til jeg ikke klarte å ignorere den lenger . Hva om jeg skulle finne opp hanskene. Hvis jeg hadde så kalde hender, ville jeg ikke vært den eneste i verden.

Og så skal vi jobbe! Vi utviklet og testet prøve etter prøve til vi var fornøyde og ga nytt navn til vårt nyeste tillegg til våre HeatPerformance® INDOOR-hansker .

Oppvarmede hansker TYNN - sett
oppvarmde innendørs hansker
elektriske hansker - med batteri

Du kan bruke disse fantastiske hanskene hjemme eller på kontoret. Du kan ta alt du vil med den uten å måtte bekymre deg for å skade noe. Varmelederne er på utsiden , de går over håndryggen og over baksiden av hver finger. Disse lederne består av glatte, tynne karbonfibre som du ikke kjenner mens du har på deg.

Varmelederne styres av en smartbrikke som regulerer temperaturen i 3 posisjoner . De kraftige 2600 mAh – 7,4 V litiumbatteriene gir varme hender i minimum 2 til maksimalt 7 timer , avhengig av omgivelsestemperaturen og varmeinnstillingen du bruker. Disse batteriene er de tynneste i sitt slag, så du vil ikke bli plaget av dem mens du har på deg hanskene. Du kan oppbevare batteriene i et spesielt rom – som er plassert på innsiden av mansjetten. Batteriene dine er godt beskyttet ved hjelp av en vanntett glidelås.

Stoffet på innerhanskene er tynt nok til at de gir deg tilstrekkelig bevegelsesfrihet, finmotoriske bevegelser som skriving eller skriving er ikke noe problem . Det krever litt tilvenning i begynnelsen. Sensorene i fingertuppene spiller en viktig rolle når du skriver, de sørger for at du holder god kontakt med tastaturet og at du også kjenner streken på for eksempel ‘f’ og ‘j’. Når du bruker hansker, er det et lag med stoff mellom fingertuppene og tastene, som er en bryter for hjernen din. Men ubehaget ved å venne seg til er mye mindre vondt for meg enn ubehaget med kalde hender. 

Vi har også påført berøringsskjermstoff på tuppen av tommelen og pekefingeren. Så du kan betjene nettbrettet eller utføre enkle telefonhandlinger uten å ta av deg hanskene.

Vi har valgt polyester til stoffet, dette materialet er slitesterkt og varer derfor veldig lenge . I tillegg er polyester lett å vaske uten å måtte bekymre deg for at hanskene dine skal krympe.

Så du kan bare vaske hanskene dine . Gå for håndvask eller legg hanskene i en vaskepose og velg håndvaskprogrammet til vaskemaskinen din. Ikke tørketrommel, men la den tørke forsiktig på tørkestativet. Du tar selvfølgelig ut batteriene på forhånd og setter lokket tilbake på kabelen. Lukk også den vanntette glidelåsen på posen som kabelen er plassert i.

Ved utviklingen av innerhanskene har vi tenkt nøye gjennom passformen. Denne måtte være så trang og tettsittende som mulig, slik at du kjenner hanskene minst mulig mens du har dem på . Samtidig bør fingrene dine ikke begrenses i bevegelsene. Derfor har vi også lagt til elastan, som garanterer optimal bevegelsesfrihet. 

Hvem er de innendørs hanskene våre for?

Disse oppvarmede hanskene til hjemmet er ideelle hvis du lider av dårlig blodsirkulasjon. At dårlig blodstrøm kan ha en årsak (som Raynauds sykdom eller vitaminmangel), men det kan også bare være at det tilhører deg. Som tilfellet er med meg. Mange mennesker kan ha nytte av å bruke varme innendørs hansker, for eksempel:

  • Sitter du ofte stille lenge, hjemme eller på kontoret? For eksempel når du jobber på datamaskinen, når du leser eller under møter? Da kan du fort lide av kalde hender. Kalde hender på kontoret bidrar betydelig til redusert konsentrasjon ; med oppvarmede kontorhansker jobber du mye mer avslappet og du har mindre problemer med å holde hodet samlet.
  • Når du jobber i en kaldhall, hvor du også må forholde deg til finmotoriske bevegelser.
  • Hvis du sitter stille lenge, for eksempel i løpet av en kveld og ser på TV.
  • Mens du kjører.
  • Du kan også bruke hanskene utendørs. Fordi de er så tynne passer de perfekt under dine egne hansker. Flott for sykling, under en lang tur eller på sparkesykkel.
  • Personer med revmatisme, diabetikere eller personer med Raynauds fenomen .

oppvarmede hansker: Det er slik de fungerer

Du finner detaljert informasjon om hvordan hanskene våre fungerer her: hvordan varmehansker fungerer.

Trinn 1

Koble batteriene til kabelen i den spesielle batterivesken.

Steg 2

Trykk og hold inne på/av-knappen i noen sekunder til HeatPerformance®-logoen lyser. Nå er hanskene direkte på i høyeste posisjon.

Trinn 3

For å varme opp hendene, bruk den høyeste innstillingen i ca. 5 til 10 minutter. 

Trinn 4

Avhengig av omgivelsestemperaturen kan du deretter bytte til den midterste eller laveste innstillingen. For å bytte mellom varmeinnstillingene, trykk kort på av/på-knappen én gang.


Hvor lenge vil hendene mine da være varme?

Hvor lenge batteriene varer avhenger av varmeinnstillingen du bruker og omgivelsestemperaturen. Grovt sett kan du si at hanskene dine gir varme hender i minst 2 timer og maksimalt ca 7 timer. Med mindre du bruker hanskene under dine egne hansker, kan de vare i opptil 8 timer.

Batteriene lades helt opp igjen på 4 timer med den medfølgende doble laderen. Du kan også kjøpe et sett med ekstra batterier slik at du har behagelig varme hender hele dagen.

HeatPerformance® oppvarmede innerhansker INDOOR

oppvarmede innerhansker

 

 

NOK 1795,00

Ultratynne HeatPerformance®-hansker for innendørs bruk, i et behagelig mykt og elastisk stoff.

Varme hender hele året!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.