Hvordan det begynte

Hei! Velkommen til nettsidene våre. Så gøy at du vil bli bedre kjent med oss. Vi er Erwin Wooning og Lobke Buijs, ikke bare forretningspartnere, men også livspartnere. Du kan lese mer om alt vi har gjort for å få til dette lenger ned på denne siden. Men først vil vi gjerne fortelle deg mer om HeatPerformance® – og hvordan det hele begynte. Og det er på sin plass. Det begynte en dag som Lobke var helt utrolig lei av å ha kalde føtter…

Finn én feil!

Vi benytter enhver anledning til å dra på stranden med barna våre og Labradoren vår. Uansett hvor kaldt det er, synes vi alltid det er gøy å spille boccia eller sparke ball. Vintersol, tid med familien, kos, kalde føtter. En fin oppsummering, men med én feil. Vi snakker altså om de kalde føttene, de kan du få ha for deg selv! Hvis man først har fått kalde føtter, blir man ikke så lett varm igjen. Derfor måtte vi finne opp noe.

Slik ble frøet sådd…

Jeg begynte å lete på Internett. Fantes det noe slik som “oppvarmede sokker”? Jeg fant mikrobølgeovnsokker, det er for så vidt flott det, men de passer ikke i tøflene dine. Og du har kanskje sett dem allerede, heating pads, praktiske små puter til å legge i hanskene eller sokkene dine. Dessverre er disse bare til éngangsbruk. Til slutt, halleluja, fant jeg frem til elektrisk oppvarmede såler og sokker, og da begynte jeg å bli entusiastisk. Nå er det slik at jeg har temmelig brede føtter, så jeg kunne bare bruke dem i de bredeste vinterskoene mine. Men frøet var altså sådd…

…og det vokste og ble til noe flott!

Vi begynte å se oss om etter fabrikanter globalt, og en helt ny verden åpnet seg for oss. Mitt ønske om en tynn oppvarmet sokk og en tynn opvarmet såle munnet ut i et bredt (les ute av kontroll:-)) produktutvalg Fordi jeg syntes alt virket så behagelig! Og praktisk oppvarmet pute som du kan ta med i håndveska for å bruke på uteserveringen, oppvarmede tøfler, en oppvarmet lue, en oppvarmet sovepose for å overnatte i hagen sammen med barna… Jeg er nok ikke den eneste som har ventet på disse dingsene.

Myk, slitesterk, vanntett…har jeg glemt noe?

Testprodukt etter testprodukt ble utviklet. Hva var det beste til å lage varmelederne? De måtte være så tynne at man ikke merket dem i sokkene, myke nok til at innleggsålene var fleksible og så slitesterke at de varte lenge. Hvilke materialer var best egnet til våre oppvarmede hansker, slik at de var både vind- og vanntette, men også pustende og slitesterke. Sokker som ikke bare var gode og myke men som også tålte en runde i vaskemaskinen. Etter en enorm mengde spørsmål og et fjell med prøveeksemplarer har vi – synes vi i alle fall selv – satt sammen det beste utvalget av oppvarmede produkter. Fra oppvarmede sokker til oppvarmet undertøy: jeg er så fornøyd! Jeg håper produktene våre gjør deg like fornøyd!

Hvis du savner noe eller har ideer til hvordan vi kan forbedre produktene våre, hører vi gjerne fra deg. Vi bretter gjerne opp ermene for å prøve det ut! Med varme hilsner :).

Lobke Buijs og Erwin Wooning

Lobke Buijs og Erwin Wooning - HeatPerformance

VÅR BAKGRUNN


Vi (Lobke Buijs og Erwin Wooning) møttes da vi studerte på Hoge Hotelschool Maastricht (hotellhøyskolen i Maastricht i Nederland). Vi har vært sammen i 22 år og sammen har vi 2 barn og en labrador. Våre kunnskaper og erfaring om nettbutikker tilegnet vi oss under vårt første store prosjekt: en e-handelsbedrift i motetilbehør for menn med 70 nettbutikker i 11 land. Etter å ha jobbet fulle av entusiasme med dette i 14 år, solgte vi den flotte bedriften med godt resultat på slutten av 2018 og var klare til å reise jorden rundt. Barna våre var imidlertid akkurat litt for unge, så vi tenkte at 2020 ville være et perfekt år. Dessverre kom koronapandemien og vi har blitt nått til å utsette de spennende planene våre. Det ble rom til et nytt eventyr og det ble HeatPerformance®.
Lobke Buijs og Erwin Wooning - HeatPerformance