informasjonskapsler og personvern

RETNINGSLINJER FOR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

 

På HeatPerformance.no benyttes informasjonskapsler i henhold til disse retningslinjene.

1. INFORMASJON OM EIER

Denne nettsiden eies og drives av:

HeatPerformance BV
Max Liebermannstraat 1
2202 EG Noordwijk
Nederland
Tlf.: +31 628 97 50 17
E-post: info@heatperformance.com

Org nr.: 73859834 (Nederlandsk handelskammer)
Momsnummer: NL859689311B02

2. HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler benyttes i dag av så å si alle nettsider, og de er i mange tilfeller nødvendige for å kunne tilby tjenester via nettsidene.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens enhet (PC, nettbrett, smarttelefon, etc.), som gjør det mulig for nettsiden å kjenne igjen enheten. Informasjonskapsler kan for eksempel benyttes for å utarbeide statistikk om brukerens bruk av nettsiden, med formål om optimering av innhold. Informasjonskapsler er passive filer, som hverken kan samle inn informasjon fra brukerens enhet, eller spre virus eller annen skadelig programvare. Enkelte informasjonskapsler lagres av andre nettsider (tredjeparter) enn den som vises i adressefeltet (URL). Innholdet i slike informasjonskapsler kan være av generell natur, men det kan også være analytiske verktøy eller innebygde kommentarfelter. Dette betyr at informasjonskapsler lagres for andre parter enn eieren av nettsiden.

Enkelte informasjonskapsler opprettes midlertidig, og utløper når økten avsluttes og nettleseren lukkes (øktinformasjonskapsler). Andre kapsler lagres på brukerens enhet i en lengre periode (vedvarende informasjonskapsler). Når en bruker besøker en nettside på nytt, opprettes det nye økt-kapsler i korttidsminnet, mens vedvarende kapsler oppdateres.

3. INFORMASJONSKAPSLER PÅ HEATPERFORMANCE.NO

På HeatPerformance.no benytter vi informasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden brukes, og for å forbedre og forenkle bruken av den. Dessuten benyttes informasjonskapsler for å utføre bestillinger i nettbutikken vår. Informasjonen som hentes inn er anonym, og kan ikke brukes for å identifisere brukere. Vi benytter oss av informasjonskapsler i henhold til personvernforordningens Art. 6.1 f) (berettiget interesse i å optimere våre tilbud). Enkelte informasjonskapsler benyttes kun basert på ditt samtykke (personvernforordningen, Art. 5.1 a)).

Vi benytter oss av tekniske, loggende og statistiske informasjonskapsler.

4. BRUK AV GOOGLE ANALYTICS

For å kunne skreddersy og fortløpende optimere våre sider, benytter vi oss av Google Analytics – en nettbasert analysetjeneste fra Google Inc. (” Google “) – i henhold til personvernforordningens artikkel 6.1 f) (berettiget interesse). Google Analytics benytter seg av informasjonskapsler som lagres på din enhet, og som muliggjør en analyse av din bruk av nettsiden.

5. TREDJEPARTS INFORMASJONSKAPSLER

Vi arbeider med annonsører for å gjøre vårt nettbaserte tilbud enda mer interessant for deg. For dette formålet, plasseres informasjonskapsler fra våre annonsørpartnere når du besøker vår nettside (såkalte tredjeparts-informasjonskapsler). I disse informasjonskapslene lagres og sorteres informasjon om din bruk og dine interesser ved bruk av pseudonymer. I enkelte tilfeller samles det også inn informasjon som oppsto på andre sider før du besøkte siden vår. Basert på denne informasjonen vises du interessebaserte annonser fra våre partnere. Ingen personlige data vil bli lagret, og ingen brukerprofil vil slås sammen med dine personlige data.

Du kan blokkere for interessebasert reklame fra våre partnere ved å gjøre de rette innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din.

6. HVORDAN SLETTER ELLER BLOKKERER JEG FOR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER?

Hvordan du går frem for å slette informasjonskapsler, avhenger først og fremst av hvilken nettleser du bruker.

Klikk på den nettleseren du bruker for mer spesifikk informasjon:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies

Merk at du ved å avvise bruk av informasjonskapsler, ikke får muligheten til å bruke denne nettsiden med full funksjonalitet.

7. HÅNDTERING AV PERSONLIGE DATA

For mer informasjon om hvordan vi behandler og håndterer dine personlige opplysninger, kan du lese våre retningslinjer for personvern, som du finner her .

8. KONTAKTINFORMASJON

Om du har spørsmål angående disse retningslinjene, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@heatperformance.com.

 

RETNINGSLINJER FOR VERN AV PERSONOPPLYSNINGER – HÅNDTERING AV DINE DATA

 

HeatPerformance® sørger for sikring av dine personopplysninger ved bruk av våre tjenester. Vern og håndtering av data handler om tillitt, og din tillitt til HeatPerformance® er svært viktig for oss. Derfor har vi utarbeidet retningslinjer som sikrer at våre kunders personvern ikke krenkes. Retningslinjene kan til enhver tid endres, og seneste versjon vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider.

1. DATABEHANDLER OG KONTAKTINFORMASJON

Denne nettsiden eies og drives av:

HeatPerformance BV
Max Liebermannstraat 1
2202 EG Noordwijk
Nederland
Tlf.: +31 628 97 50 17
E-post: info@heatperformance.com
Org nr.: 73859834 (Nederlandsk handelskammer)
Momsnummer: NL859689311B02

2. INNSAMLING AV PERSONLIGE DATA – FORMÅL OG BEHANDLINGENS LOVMESSIGHET

Når du bruker nettsiden vår og/eller en av våre tjenester, vil personlige opplysninger om deg samles inn. Opplysningene kan for eksempel være ditt navn, din e-postadresse og andre identifiserende data, samt informasjon om kjøp på nett og om din navigering på nettsidene våre.

Innsamlingen av personopplysninger, samt formålet og lovmessigheten av håndteringen av disse dataene, er basert på én eller flere relevante lover:

 • Når du kjøper varer på nett fra HeatPerformance.no. Formålet med innsamlingen av disse dataene er å fullføre ditt kjøp i vår nettbutikk, samt å oppfylle krav i gjeldende lov om blant annet bokføring og regnskapsføring. Gjeldende lov for innsamling og håndtering av disse dataene er EUs personvernforordning, artikkel 6.1 (b og c).
 • Når du melder deg opp til HeatPerformance® nyhetsbrev. Formålet med innsamling av dine data er her å kunne sende deg våre nyhetsbrev. Gjeldende lov for innsamling og behandling av disse opplysningene er EUs personvernforordning, artikkel 6.1 (a).
 • Når du oppretter en kundekonto hos HeatPerformance.no. Formålet med innsamlingen av denne dataen er å kunne administrere ditt medlemskap, og å kunne gi deg de tjenestene og fordelen som hører med medlemskapet. Gjeldende lov for innsamling og behandling er EUs personvernforordning, artikkel 6.1 (b eller f).

Merk at vi kun benytter dine personopplysninger til å sende deg markedsføringsmateriale om du tydelig har gitt ditt samtykke, med mindre lovgivningen tillater at vi kontakter deg uten at du allerede har gitt ditt samtykke.

HeatPerformance.no holder på statistikk om hvilke områder av siden våre brukere besøker, og hvilke produkter brukerne foretrekker. Denne informasjonen inneholder ingen personlige data. Kunnskap om brukernes bruk av nettsiden kommer fra innhentede data. Denne informasjonen brukes for å forbedre nettsiden. Vi bruker informasjonen om hvordan våre kunder navigerer på siden til å få en bedre forståelse av hvordan våre besøkende benytter HeatPerformance.no, og basert på denne kunnskapen forbedrer vi nettsiden. Vi kan ikke se hvilken nettside du kommer fra, eller hvilken nettside du besøker etter at du forlater våre sider. I tillegg innhenter vi informasjon om hvilke produkter våre brukere – som en enhet – foretrekker. Denne informasjonen benyttes også for å forbedre nettsiden. Vi selger ikke – og deler ikke på annen måte – informasjon om hvordan våre brukere navigerer og bruker våre nettsider. Vi selger eller deler heller ikke informasjon om deg og din kjøpshistorikk til tredjeparter.

3. OVERFØRING TIL ANDRE DATABEHANDLERE

Generelt sett overfører vi ikke noen av dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke. Allikevel kan informasjon som brukes for levering av varer overføres til fraktselskapene.

Under spesielle omstendigheter, og i henhold til lovgivningen, kan det være nødvendig å overføre informasjon til offentlige myndigheter eller politiet. Informasjon kan for eksempel deles med politiet om det er mistanke om kortsvindel.

I tilfelle reorganisering, fullt eller delvis salg av bedriften, skal all formidling av informasjon i relasjon til dette gjøres i henhold til gjeldende lov for behandling av personlige data.

4. FORMIDLING TIL DATABEHANDLERE

Dine personlige data deles med partnere som leverer tjenester på vegne av HeatPerformance® – for eksempel i relasjon til distribuering av nyhetsbrev. Disse partnerne behandler kun informasjonen på vegne av HeatPerformance®, og i henhold til instruksjoner gitt av HeatPerformance®.

5. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger slettes så snart vi ikke lenger trenger dem til ett eller flere av formålene nevnt i seksjon 3. Dataene kan dog bli behandlet eller lagret i lengre perioder – da i anonymisert form.

 • All informasjon om kjøp på nett lagres i opptil 3 år etter kalenderåret hvor kjøpet fant sted. Finansielle data lagres i opptil 5 år etter kalenderåret hvor kjøpet fant sted.
 • Om du melder deg av vårt nyhetsbrev, vil dine data umiddelbart meldes av. Dokumentasjon for ditt opprinnelige abonnement lagres dog i 2 år.
 • Om du melder deg av kundeklubben, vil medlemskapet ditt umiddelbart slettes. Dokumentasjonen for ditt opprinnelige medlemskap vil dog lagres i 2 år.

6. INFORMASJONSKAPSLER

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside.

Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet eller huske handlekurv i nettbutikker. Den som står bak informasjonskapselen, altså den behandlingsansvarlige, kan tilpasse tjenestene sine ut fra informasjonen som lagres.

7. DINE RETTIGHETER

Du har til enhver tid rett til å bli informert om hvilke av dine personopplysninger vi håndterer, dog med visse lovmessige unntak. Du har også retten til å nekte for videre innsamling og behandling av dine personopplysninger.

8. TREKKE TILBAKE SAMTYKKET

Du kan til enhver tid velge å trekke tilbake samtykket du har gitt oss, og vi vil da slette alle dine personopplysninger, med mindre vi kan fortsette behandlingen av dataene basert på andre formål. Om du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke, kan du kontakte oss på info@heatperformance.com.

9. LENKER TIL ANDRE NETTSIDER ETC.

Våre nettsider kan inneholde lenker til andre nettsider eller til integrerte sider. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på nettsider tilhørende andre bedrifter, eller for disse bedriftenes praksis i relasjon til innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsider, bør du lese disse sidenes retningslinjer for vern av personopplysninger samt andre relevante retningslinjer.

Om du ønsker å oppdatere, endre eller slette personlige data vi har samlet inn om deg, om du ønsker å få tilgang til behandlet informasjon om deg, eller om du har spørsmål angående disse retningslinjene, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@heatperformance.com.

10. KLAGER

Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post, telefon eller brev, som nevnt i paragrafen over.

11. KUNDENS SAMTYKKE

Ved å bruke HeatPerformances nettsider, godtar du at HeatPerformance® samler inn informasjon, som beskrevet i dette dokumentet.

12. Konto

I kontoen din ser du bestillingsloggen, ordrestatus, sporing, markedsføringspreferanser, betalingspreferanser og andre kontofunksjoner.

Du vil også kunne lagre varer i handlekurven din og vurdere og vurdere produktene du har kjøpt. Vi kan tilby størrelsesanbefalinger og foreslå produkter for å gi deg og andre en bedre kundeopplevelse.

Vi lagrer følgende personopplysninger i kontoen din hvis du aktivt bestemmer deg for å gi dem til oss:

 • Kontaktinformasjon (navn, adresse, telefon, e-post)
 • Land
 • Kontoinnstillinger
 • Favorittbetalingsmåte

Hvis du kjøper med kontoen din, lagrer vi og gir deg følgende informasjon når du logger på:

 • Ordrehistorikk
 • Leveringsinformasjon som sporingsnummer

Personopplysningene dine, koblet til HeatPerformance-kontoen din, håndteres og lagres på samme måte som vi håndterer data knyttet til kjøp. Vi vil lagre dataene dine så lenge du har en aktiv HeatPerformance-konto. Du kan når som helst slette HeatPerformance-kontoen din.

13. AUTOMATISK UTFYLLING AV FELTER

For å gjøre kjøpsprosessen enklere, tilbyr HeatPerformance® automatisk utfylling av felter i kassen. Denne funksjonen fyller kun ut felter om du allerede har gjennomført et kjøp hos HeatPerformance®.

Når du handler hos HeatPerformance®  for første gang, godtar du at vi lagrer informasjonen i “frontend”-informasjonskapselen på din enhet.

Når du kommer tilbake for å gjøre et nytt kjøp, vil systemet vårt sjekke om du allerede har gjennomført et kjøp ved å sjekke om e-postadressen din har blitt benyttet tidligere. Samtidig sjekker vi om informasjonskapselen på enheten din er den samme som vi har lagret. Om både e-postadressen og informasjonskapselen stemmer, fyller HeatPerformance®  automatisk ut navn og adresse.