Viser alle 4 resultater

kr1.295,00kr1.695,00
kr1.195,00kr1.595,00
NY
kr1.195,00kr1.595,00

Egenskapene til våre oppvarmede sokker

Er du usikker på hvilken varmesokk du skal velge? Vi hjelper deg gjerne med timeplanen nedenfor. Klare du ikke å bestemme deg? Du kan alltid sende oss en e-post , vi er klare til å hjelpe deg!

Elektrisk oppvarmede sokker med fjernkontroll HeatPerformance® PRO FjernOppvarmede skisokker HeatPerformance® POWER FjernTynne oppvarmede sokker HeatPerformance® THIN FjernTynne varme sokker HeatPerformance® ULTRA THIN Fjern
NavnElektrisk oppvarmede sokker med fjernkontroll HeatPerformance® PRO FjernOppvarmede skisokker HeatPerformance® POWER FjernTynne oppvarmede sokker HeatPerformance® THIN FjernTynne varme sokker HeatPerformance® ULTRA THIN Fjern
Bildeoppvarmede sokkeroppvarmede skisokker - HeatPerformancetynne oppvarmede sokker - HeatPerformanceoppvarmede sokker ultra tynne
Anmeldelse
Priskr1.395,00kr1.895,00kr1.295,00kr1.695,00kr1.195,00kr1.595,00kr1.195,00kr1.595,00
Antall varmeinnstillinger3333
Batterilevetid i laveste innstilling10 timer10 timer8 timer6 timer
AktiviteterJakt, Motorsport, Sparkesykkel, VintersportMotorsport, Sparkesykkel, VintersportFiske, Fotturer, Golf, Innendørs, Løping, Ridning, Sykling, Terrengsykling, Utendørs arbeidFotturer, Golf, Løping, Sykling, Terrengsykling
TykkelseTykkTykkMedium (tykkelse på sportssokker)Tynn (vanlig sokk)
Garanti12 måneder12 måneder12 måneder12 måneder
MaterialeCoolmax, Elastan, SpandexElastan, Mikro-Poly, NylonBambusfiber, Elastan, SpandexBambusfiber, Elastan, Spandex
MerkevareHeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®
Også underhanske
Fingertuppene på berøringsskjermen
BatterikapasitetLitiumionebatteri 7,4 volt - 2600 mAhLitiumionebatteri 7,4 volt - 2600 mAhLitiumionebatteri 7,4 volt - 2600 mAhLitiumionebatteri 7,4 volt - 2600 mAh
Varmeklassifisering (1 til 10)91087
Vannbestandighet (1 til 10)
Legg i handlekurven

Velg alternativ

Velg alternativ

Velg alternativ

Velg alternativ

*6 måneder på batteriene

DETTE SIGER VÅRE KUNDER OM SOKKEN VÅRE

Powered byCusRev
Torstein
Torstein
Verified customerVerified customer
4/5

Fungerer svært godt, men kunne ha vært enda varmere på høyeste stille

4 måneder siden
Lukas
Lukas
Verified customerVerified customer
5/5

Sykkel tur i -27°C gikk helt greit. I skoene mine var på meg vanlig sokker og på dem disse oppvarmede. 5 timers batteri tid på høyeste nivå, 7 timer på middels nivå.
Mest sannsynlig bedre batteri tid når det ikke er så kald.

4 måneder siden
Arne
Arne
Verified customerVerified customer
5/5
8 måneder siden

DEN UTROLIGE YTELSEN TIL HEATPERFORMANCE © SOKKER

Pustende, myke og fukttransporterende materialer i kombinasjon med et kraftig 7,4 V-2600 mAh batteri gir en elektrisk oppvarmet sokk med en ytelse uten sidestykke.

Mer informasjon

VINK FARVEL TIL KALDE FØTTER

Våre oppvarmede sokker har sin egen optimale materialblanding for å oppnå de aller beste materialegenskapene. Våre PRO-sokker er laget av det revolusjonerende CoolMax-stoffet, for optimal pusteevne og fuktighetspermeabilitet.
oppvarmede sokker til tursko

Plages du med kalde føtter? Opplev en varm vinter med et par oppvarmede sokker. Modellene våre egner seg for både kvinner og menn. Tykkelsen til sokkene våre varierer, slik kan du finne en passende modell til alle slags sko. I tillegg har hver type sokk en egen optimal materialblanding for å holde kulda ute og varmen inne på best mulig måte.

EN PASSENDE SOKK TIL ENHVER AKTIVITET

Uansett om du skal på skitur, sykle, ri, kjøre motorsykkel, gå på tur eller sykle på terrengsykkel. Vi har utviklet passende sokker for alle slags aktiviteter, uansett om du er på jakt etter oppvarmede skisokker, oppvarmede sykkelsokker eller oppvarmede sokker for bruk på motorsykkelen. Vink farvel til de kalde føtter og nyt dine avslappende utendørsaktiviteter.


Slik bruker du våre elektrisk oppvarmede sokker

Sokkene våre er designet for å være svært brukervennlige. På sidene av sokken befinner det seg en batterilomme som kan lukkes. Koble batteriet til strømledningen og hold på/av-knappen trykket inne til knappen begynner å lyse. Nå er sokken skrudd på med høyeste varmenivå. Trykk på knappen igjen for midtposisjon, og trykk til slutt på knappen igjen for laveste posisjon.

Allerede etter 30 sekunder føler du en behagelig varme rundt tærne dine. Tærne dine er ofte det første punktet hvor kulden oppleves, når tærne er varme vil varmen naturlig spre seg til resten av foten.

Våre HeatPerformance® PRO-sokker er utstyrt med en fjernkontroll. Dette er perfekt for bruk i skibakken eller på fotturer i sprengkulda. Du trenger nemlig ikke å brette opp buksa for å betjene sokkene dine.


hvem trenger oppvarmede sokker?

Oppvarmede sokker er en utmerket løsning for alle som fryser lett på føttene. Innendørs, utendørs eller hvis du rett og slett er lei av å ha kalde føtter når du legger deg.

Du kan bruke sokkene dine uansett hva slags utendørsaktivitet du driver med: skigåing og -kjøring, på fottur, campingtur, når du kjører snowboard, jakter, fisker, sykler, går på skøyter, kjører motorsykkel, rir osv. Sokkene er så elastiske at de ikke begrenser bevegelsen din.

For alle med Raynauds fenomen eller dårlig blodsirkulasjon. Varmesystemet forbedrer blodsirkulasjonen og holder tærne dine varme.

Sokkene er også ideelle for profesjonelle som utfører arbeidet sitt i kalde omgivelser.


Hvorfor er ikke varmelederne plassert overalt?

Varmelederne er kun monterte rundt tærne for å sørge for at varmen avgis så effektivt som mulig. Det er logisk at hvis et batteri må forsyne et stort varmesystem så krever dette mer strøm og batteriet vil tømmes raskere. Vi har valgt å plassere varmelederne på strategiske steder, slik at man føler en sterk varme og batteriet varer lenge.

TERMISKE SOKKER

Da vi utviklet sokkene våre hadde den termiske virkningen førsteprioritet. Ikke bare måtte sokkene gi kraftig varme, men de måtte også holde kulda ute og varmen inne på best mulig måte. Materialene som er valgt er valgt for sine fukttransporterende, isolerende, vanntette eller vindtette egenskaper. Hver eneste termisk sokk er utført i en spesiell blanding av materialer for optimale prestasjoner, blant annet har vi benyttet oss av CoolMax, bomull, polyester, elastan og nylon.

Jeg sitter daglig på scooteren, men nå som dagene er blitt kaldere holder det ikke med et par ekstra sokker for meg.
Når jeg bruker de oppvarmede sokkene mine har jeg aldri kalde føtter lenger. I tillegg er sokkene utrolig gode og myke.

Maren Karlson / Customer review

Jeg hadde kjøpt et par elektriske sokker tidligere, men de var egentlig litt for tykke for joggeskoene mine. De lave tynne sokkene deres er litt av et funn!

Farah Gonesh / Customer review

Super kundeservice, jeg fikk god hjelp da jeg tvilte mellom en oppvarmet såle og sokker med oppvarming. Til slutt viste det seg at sokker var det beste alternativet for meg, og jeg kjøpte med et par ekstra batterier med det samme for å være sikker på at jeg alltid har varme føtter:)

Estrid Larsen / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign