Viser alle 4 resultater

kr1.295,00kr1.695,00
kr1.195,00kr1.595,00
NY
kr1.195,00kr1.595,00

Egenskapene til våre oppvarmede sokker

I vår kolleksjon finner du flere typer termiske sokker. For å hjelpe deg med å ta riktig valg finner du egenskapene per type nedenfor.

MAKSIMAL TEMPERATUR

70 C°

75 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERI LIV

8 timer

8 timer

7 timer

6 timer

VARMENIVÅER

3

3

3

3

NÅR DU BØR

kan brukes som skisokk og i den noe bredere skoen

når du trenger maksimal varme

til i turskoene eller vinterstøvlene

til i dine vanlige sko eller f.eks. sykkelsko

TYKKE AV SOCKENE

tykkelse på tykke skisokker

tykkelse på skisokker

tykkelsen på tennissokker

tykkelse på vanlige sokker

MATERIALE

Coolmax, elastan, spandex

akryl, nylon, elastan

bomull, akryl, nylon, elastan

bomull, akryl, nylon, elastan

PASSE

lang sokk

lang sokk

kort sokk

kort sokk

FJERNKONTROLL

X

X

X

12 MÅNEDERS GARANTI*

*6 måneder på batteriene

DE BESTE OPPVARMEDE SOKKENE DU KAN FINNE

Pustende, myke og fukttransporterende materialer i kombinasjon med et kraftig 7,4 V-2600 mAh batteri gir en elektrisk oppvarmet sokk med en ytelse uten sidestykke.

Mer informasjon

VINK FARVEL TIL KALDE FØTTER

Våre oppvarmede sokker har sin egen optimale materialblanding for å oppnå de aller beste materialegenskapene. Derfor er PRO-sokkene laget av det revolusjonerende CoolMax-stoffet, for optimale pustende og fukttransporterende egenskaper.

oppvarmede sokker til tursko

Plages du med kalde føtter? Opplev en varm vinter med et par oppvarmede sokker. Modellene våre egner seg for både kvinner og menn. Tykkelsen til sokkene våre varierer, slik kan du finne en passende modell til alle slags sko. I tillegg har hver type sokk en egen optimal materialblanding for å holde kulda ute og varmen inne på best mulig måte.

EN PASSENDE SOKK TIL ENHVER AKTIVITET

Uansett om du skal på skitur, sykle, ri, kjøre motorsykkel, gå på tur eller sykle på terrengsykkel. Vi har utviklet passende sokker for alle slags aktiviteter, uansett om du er på jakt etter oppvarmede skisokker, oppvarmede sykkelsokker eller oppvarmede sokker for bruk på motorsykkelen. Vink farvel til de kalde føttene dine og nyt avslappende aktiviteter utendørs.


Slik bruker du våre elektrisk oppvarmede sokker

Sokkene våre er designet for å være svært brukervennlige. På sidene av sokken befinner det seg en batterilomme som kan lukkes. Koble batteriet til strømledningen og hold på/av-knappen trykket inne til knappen begynner å lyse. Nå er sokken skrudd på med høyeste varmenivå. Trykk på knappen en gang til for å gå til mellomste nivå, og en gang til for å gå til laveste nivå.

Allerede etter 30 sekunder føler du en behagelig varme rundt tærne dine. Tærne dine er ofte det første stedet der du merker kulda. Hvis tærne først varmes opp trekker varmen seg videre til resten av foten av seg selv.

Våre HeatPerformance® PRO-sokker er utstyrte med fjernkontroll. Dette er perfekt for bruk i skibakken eller på fotturer i sprengkulda. Du trenger nemlig ikke å brette opp buksa for å betjene sokkene dine.


hvem trenger oppvarmede sokker?

Oppvarmede sokker er en utmerket løsning for alle som fryser lett på føttene. Innendørs, utendørs eller hvis du rett og slett er lei av å ha kalde føtter når du legger deg.

Du kan bruke sokkene dine uansett hva slags utendørsaktivitet du driver med: skigåing og -kjøring, på fottur, campingtur, når du kjører snowboard, jakter, fisker, sykler, går på skøyter, kjører motorsykkel, rir osv. Sokkene er så elastiske at de ikke hindrer noen av bevegelsene dine.

For alle med Raynauds fenomen eller dårlig blodsirkulasjon. Varmesystemet forbedrer blodsirkulasjonen og holder tærne dine varme.

Sokkene er også perfekte for arbeidstakere som jobber i kalde omgivelser.


Hvorfor er ikke varmelederne plassert overalt?

Varmelederne er kun monterte rundt tærne for å sørge for at varmen avgis så effektivt som mulig. Det er logisk at hvis et batteri må forsyne et stort varmesystem så krever dette mer strøm og batteriet vil tømmes raskere. Vi har valgt å plassere varmelederne på strategiske steder, slik at man føler en sterk varme og batteriet varer lenge.

TERMISKE SOKKER

Da vi utviklet sokkene våre hadde den termiske virkningen førsteprioritet. Ikke bare måtte sokkene gi kraftig varme, men de måtte også holde kulda ute og varmen inne på best mulig måte. De valgte materialene ble valgt på grunn av sine fuktighetstransporterende, isolerende, vanntette eller vindtette egenskaper. Hver eneste termisk sokk er utført i en spesiell blanding av materialer for optimale prestasjoner, blant annet har vi benyttet oss av CoolMax, bomull, polyester, elastan og nylon.

Jeg sitter daglig på scooteren, men nå som dagene er blitt kaldere holder det ikke med et par ekstra sokker for meg.
Når jeg bruker de oppvarmede sokkene mine har jeg aldri kalde føtter lenger. I tillegg er sokkene utrolig gode og myke.

Maren Karlson / Customer review

Jeg hadde kjøpt et par elektriske sokker tidligere, men de var egentlig litt for tykke for joggeskoene mine. De lave tynne sokkene deres er litt av et funn!

Farah Gonesh / Customer review

Super kundeservice, jeg fikk god hjelp da jeg tvilte mellom en oppvarmet såle og sokker med oppvarming. Til slutt viste det seg at sokker var det beste alternativet for meg, og jeg kjøpte med et par ekstra batterier med det samme for å være sikker på at jeg alltid har varme føtter:)

Estrid Larsen / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.