Viser alle 6 resultater


Oppvarmede jakker | Spørsmål svar

I vår kolleksjon finner du oppvarmede jakkerr til både dame og herre. Modellen til damejakkene er mer tilpasset for en feminin silhuett. Både de oppvarmede damejakkene og de oppvarmede jakkene for menn finnes i sort og mørkeblå.

Våre elektrisk oppvarmede jakker har strategisk plasserte varmesoner på øvre rygg og bryst. Den beroligende varmen sørger for at musklene slapper av og du føler deg helt komfortabel.

Hva er de varmeste oppvarmede jakkene?

Vi mottar jevnlig dette spørsmålet fra våre kunder. Faktisk gir varmesystemet den samme varmen, enhver varmere ville bli ubehagelig. Men hvor mye varme du opplever avhenger av 2 faktorer. For det første isolasjonen til jakken . Jo bedre isolert, jo mer varme kan jakken holde på. Dernest antall lag du bruker under jakken . Jo nærmere den oppvarmede jakken bæres huden din, jo mer varme vil du oppleve.

Hvordan fungerer en oppvarmet jakke?

En oppvarmet jakke fungerer veldig enkelt. Det er en strømledning i innerlommen som du kobler batteriet til. Da er av/på-snittet i brysthøyde. Hold denne knappen nede i noen sekunder, og varmesystemet slås på på høyeste innstilling. Hvis du deretter trykker på den igjen, vil systemet bytte til midtposisjon. Til slutt, hvis du vil velge den laveste innstillingen, trykk kort på knappen igjen. For å slå av jakken, trykk og hold knappen igjen i noen sekunder. Hvordan vet du om den oppvarmede jakken din fungerer umiddelbart? Du kan se dette ved å lyse opp på-av-knappen. Rød er den høyeste innstillingen, turkis er den midterste innstillingen og blå er den laveste innstillingen. Etter et minutt begynner du virkelig å føle varmen, etter maks 10 minutter er jakken fullvarmet og du kan bytte den tilbake til en lavere varmeinnstilling.

Er det sunt å bruke en oppvarmet jakke?

Det er veldig sunt å bruke en oppvarmet jakke. Personer med revmatisme og leddgikt eller personer som rett og slett blir lett forkjølet, har stor nytte av å bruke en oppvarmet jakke. Varmen lar musklene slappe av. Blodsirkulasjonen stimuleres og du har mindre sjanse for muskelstivhet.

Hvor lenge holder en oppvarmet jakke varm?

Hvor lenge en oppvarmet jakke varer avhenger av tre faktorer:

  • batteriet eller akkumulatoren du bruker.
  • hvilken varmeinnstilling du bruker
  • omgivelsestemperaturen

Våre oppvarmede jakker varer i 2,5 til 8 timer . Det medfølgende batteriet er fulladet på 4 timer. Om nødvendig, kjøp et ekstra batteri for på veien, og du vil holde deg varm hele dagen lang.

Hva er det beste merket for varmejakker?

HeatPerformance® har forsket mye på oppvarmede jakker og leverer et utmerket pris/kvalitetsforhold. Vi er også veldig fornøyd med Volt varmejakkene. Til syvende og sist er svaret på spørsmålet om hvilken oppvarmet jakke som er best et personlig valg.

Kan en oppvarmet jakke bli våt?

Det er ikke noe problem å gå ute i lett regn med en oppvarmet jakke. Jakken er sprutsikker. Men hvis du ønsker å bruke jakken i regn, anbefaler vi å bruke en regnfrakk over. Det skader ikke å la en oppvarmet jakke bli våt. Det er ikke farlig og varmesystemet vil fortsatt fungere.

Den oppvarmede jakken kan også vaskes i vaskemaskin. Pass på at du velger innstillingen for håndvask. Og ikke glem å lukke strømkabelen med dekselhetten og lukke glidelåsen på vesken. Ikke legg jakken i tørketrommelen, men heng den til tørk på gammelmåten på tørkestativ.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.