Viser alle 16 resultater


Egenskapene til våre oppvarmede hansker

I kolleksjonen vår finner du forskjellige typer termiske hansker. For å hjelpe deg med å ta riktig valg finner du egenskapene per type nedenfor.

MAKSIMAL TEMPERATUR

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERI LIV

7,5 timer

8 timer

6 timer

8 timer

9 timer

8 timer

8 timer

7,5 timer

6 timer

VARMENIVÅER

3

3

3

3

3

3

3

3

3

AKTIVITETER

ski, scooter, sykling

løping, gåing, sykling, ridning

løping, terrengsykling, golf, vannsport

ski, sykling, scooter

ski, sykling, scooter

motorsport, motorsykling

fiske, jakt, ski, sykling

ski, sykling

som underhansker for alle aktiviteter

EKSTREM KALD (-15 C °)

ny

ny

RØR SKJERMFINGERTIPS

ny

ny

ny

ny

OGSÅ UNDER HANSKER

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

12 MÅNEDERS GARANTI*

*6 måneder på batteriene

Berøringsskjerm for oppvarmede hansker

Spesiell fingertupp for berøringsskjerm

Det er så godt å bruke hansker når det er kaldt ute. Men det er helt håpløst er at det ikke er mulig å betjene telefonen din. En stor del av våre elektriske hansker er utstyrt med et spesielt berøringsskjermlag på tuppen av tommelen eller pekefingeren.

Berøringsskjermfingertupp: slik fungerer det

I vær og vind

Regn? Ikke noe problem, de oppvarmede hanskene våre er nemlig utført i et vanntett stoff, til og med glidelåsen er vanntett. Hendene dine holder seg tørre OG varme!
oppvarmede hansker vanntette

Plages du med kalde hender? Skjem deg bort med et par elektriske hansker eller oppvarmede votter denne vinteren, så slipper du å fryse på fingrene. Modellene våre egner seg for både kvinner og menn. Og uansett hva du er på jakt etter, oppvarmede motorsykkelhansker, oppvarmede sykkelhansker, oppvarmede arbeidshansker, oppvarmede hansker til bruk på scooteren din, oppvarmede damehansker, oppvarmede skihansker eller oppvarmede hansker til innendørsbruk, vi har en passende modell til alle slags aktiviteter og utendørsaktiviteter. Fra nå av kommer du aldri mer til å være plaget av kalde hender om vinteren eller på kalde høst- og vårdager.


Slik bruker du våre HANSKER MED VARME

Våre hansker med batteri er designet slik at de er svært brukervennlige. Hanskene har kun én betjeningsknapp. Trykk 1 x på knappen for å gå rett til første varmenivå. Den første linjen begynner å lyse. Trykk på knappen én gang til så kommer du til det mellomste varmenivået. Trykk én gang til på knappen for å komme til høyeste varmenivå, nå lyser alle de 3 linjene.

Du kjenner en behagelig varme spre seg over fingrene og håndbaken din. De avanserte varmeelementene befinner seg nemlig på håndbaken og over hver finger. Fingrene dine er det første stedet du kjenner kulden, før den sprer seg videre til resten av hånden din.

Betjeningselementet for de oppvarmede sokkene våre fungerer på samme måte.


Kan jeg gripe tak i alt mulig med hanskene mine.

Du kan ta tak i det du ønsker uten bekymringer. Du kan også bruke de varme hanskene i både regn og snø. Varmelederne er ikke plassert på innsiden av hånden, så hvis du griper tak i skarpe gjenstander så vil du ikke skade dem.


Hvorfor er ikke varmelederne plassert overalt?

Varmelederne er kun festet på utsiden for å sørge for at varmen avgis så effektivt som mulig. Det er logisk at hvis et batteri må forsyne et stort varmesystem så krever dette mer strøm og batteriet vil tømmes raskere. Vi har valgt å plassere varmelederne på strategiske steder, slik at man føler en sterk varme og batteriet varer lenge.

TERMISKE HANSKER

Hanskene våre er utviklet for å holde kulda ute og isolere varmen optimalt. Passformen er utviklet slik at hansken sitter tett ved håndleddet, slik at kulda ikke får sjans til slippe inn. Materialene er valgt ut fra hvor godt de presterer når det gjelder fuktavvisning, varmeisolasjon, fleksibilitet og vindtetthet. Vi har en passende termisk hanske til all slags bruk, slik at du har varme hender i skibakken, på sykkelsetet eller på jobb.

TIPS FOR KALDE HENDER OG FØTTER

Plages du ofte av iskalde føtter og hender? Er du nysgjerrig på hvorfor det er slik? På siden alltid kalde føtter og alltid kalde hender finner du alt du trenger å vite. Vi har ikke bare samlet de aller beste tipsene for deg, vi har også oppsummert årsakene til kalde hender og føtter på en oversiktlig måte. Slik kan du en gang for alle bli kvitt isklumpene i sengen og de kalde hendene på sykkelen.

Jeg er så fornøyd med disse oppvarmede hanskene. Jeg må sykle 10 km til skolen hver dag, fra nå av trenger jeg aldri mer å fryse på hendene. Jeg har anbefalt dem til alle venninnene mine også!

Liv Kraijicek / Customer review

Jeg var litt usikker på størrelsen og HeatPerformance ga meg god og rask hjelp med å velge riktig. Fantastisk kundeservice! Og hanskene er gode også:)

Stein Jakobson / Customer review

Jeg fryser ofte på hendene når jeg rir, vanlige hansker hjelper egentlig ikke. Tusen takk Heatperformance for den flotte hjelpen og de gode hanskene!! Jeg har nå skaffet meg de oppvarmede sokkene også, jeg er spent på hvordan de er!

Kjell Halvorsen / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.