Viser alle 17 resultater


Steg for steg: Slik fungerer en oppvarmet hanske

Har du aldri brukt oppvarmede hansker før? Da vil du sannsynligvis lese alt om hvordan det fungerer.

Hvordan fungerer en oppvarmet hanske?

DETTE SIGER VÅRE KUNDER OM HANSKENE VÅRE

Powered byCusRev
Siv
Siv
Verified customerVerified customer
5/5
1 måned siden
Stephen
Stephen
Verified customerVerified customer
5/5

Quality very good. Delivery a little long time but not the companys fault. Heating works well. Small issue, the thumb is a cm too long otherwise no issues. Recommend 👍

2 måneder siden
Thomas Oulie
Thomas Oulie
Verified customerVerified customer
4/5

Only 4 there cause I havent recieved them yet . Only the womens were in the box

3 måneder siden

Berøringsskjerm for oppvarmede hansker

Spesiell fingertupp for berøringsskjerm

Det er så godt å bruke hansker når det er kaldt ute. Men det er helt håpløst er at det ikke er mulig å betjene telefonen din. En stor del av våre elektriske hansker er utstyrt med et spesielt berøringsskjermlag på tuppen av tommelen eller pekefingeren.

Berøringsskjermfingertupp: slik fungerer det

Vårt produktsortiment

Leter du etter en løsning for dine kalde hender en gang for alle? Unn deg da et par elektrisk oppvarmede hansker. Du finner en passende modell i kolleksjonen vår for enhver aktivitet. Velg for eksempel et par tynne hansker for i og rundt huset, et par oppvarmede skihansker til bakken, oppvarmede sykkelhansker for terrengsykling eller unn deg et par oppvarmede arbeidshansker til byggejobbene dine under kalde forhold. De fleste hansker passer for både kvinner og menn, noen modeller angir spesifikt for hvilken målgruppe hanskene passer.

Slik bruker du våre oppvarmede hansker

Våre hansker med batteri er designet slik at de er svært brukervennlige. De er utstyrt med et genialt varmesystem bestående av fleksible, tynne karbonledere, styrt av et kraftig oppladbart batteri. Du kan plassere batteriet i lommen i mansjetten, der kontrollknappen er plassert på mansjetten.

Hanskene har kun én betjeningsknapp. Trykk 1 x på knappen for å gå rett til første varmenivå. Den første linjen begynner å lyse. Trykk på knappen én gang til så kommer du til det mellomste varmenivået. Nå lyser 2 linjene. Trykk én gang til på knappen for å komme til høyeste varmenivå, nå lyser alle de 3 linjene. Vil du ta av deg hanskene? Trykk deretter på knappen igjen litt lenger og du vil se at lysene slukker, og deaktiverer varmesystemet.

Du kan kjenne hanskene varmes opp på tretti sekunder. Men for virkelig varme hender må du være tålmodig i 5 til 10 minutter. Du kan varme den opp på høyeste innstilling. Har du varme hender etter 5 til 10 minutter? Bytt deretter til en lavere innstilling for å holde hendene på riktig temperatur. På denne måten forhindrer du ubehagelige svette hender og sørger for at batteriene varer lenger.


Kan jeg gripe tak i alt mulig med hanskene mine.

Varmelederne er plassert over håndryggen og over baksiden av fingrene. Ikke på innsiden. Du kan ta tak i det du ønsker uten bekymringer. Selv ved håndtering av skarpe gjenstander vil du ikke skade varmelederne. Du kan også håndtere våte gjenstander eller gå inn i et vått miljø uten bekymringer. Hanskene gir utmerket beskyttelse i regn og snø.


Hvorfor er ikke varmelederne plassert overalt?

Varmelederne er kun festet på utsiden for å sørge for at varmen avgis så effektivt som mulig. Det er logisk at hvis et batteri må forsyne et stort varmesystem så krever dette mer strøm og batteriet vil tømmes raskere. Vi har valgt å plassere varmelederne på strategiske steder, slik at man føler en sterk varme og batteriet varer lenge.


TERMISKE HANSKER

Hanskene våre er utviklet for å holde kulda ute og isolere varmen optimalt. Passformen er utviklet slik at hansken sitter tett ved håndleddet, slik at kulda ikke får sjans til slippe inn. Materialene er valgt ut fra hvor godt de presterer når det gjelder fuktavvisning, varmeisolasjon, fleksibilitet og vindtetthet. Vi har en passende termisk hanske til all slags bruk, slik at du har varme hender i skibakken, på sykkelsetet eller på jobb.


TIPS FOR KALDE HENDER OG FØTTER

Plages du ofte av iskalde føtter og hender? Er du nysgjerrig på hvorfor det er slik? På siden alltid kalde føtter og alltid kalde hender finner du alt du trenger å vite. Vi har ikke bare samlet de aller beste tipsene for deg, vi har også oppsummert årsakene til kalde hender og føtter på en oversiktlig måte. Slik kan du en gang for alle bli kvitt isklumpene i sengen og de kalde hendene på sykkelen.

I vær og vind

Regn? Ikke noe problem, de oppvarmede hanskene våre er nemlig utført i et vanntett stoff, til og med glidelåsen er vanntett. Hendene dine holder seg tørre OG varme!
oppvarmede hansker vanntette

Jeg er så fornøyd med disse oppvarmede hanskene. Jeg må sykle 10 km til skolen hver dag, fra nå av trenger jeg aldri mer å fryse på hendene. Jeg har anbefalt dem til alle venninnene mine også!

Liv Kraijicek / Customer review

Jeg var litt usikker på størrelsen og HeatPerformance ga meg god og rask hjelp med å velge riktig. Fantastisk kundeservice! Og hanskene er gode også:)

Stein Jakobson / Customer review

Jeg fryser ofte på hendene når jeg rir, vanlige hansker hjelper egentlig ikke. Tusen takk Heatperformance for den flotte hjelpen og de gode hanskene!! Jeg har nå skaffet meg de oppvarmede sokkene også, jeg er spent på hvordan de er!

Kjell Halvorsen / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.