Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Hvordan fungerer en oppvarmet hanske?

For de kalde blant oss er oppvarmede hansker en gave fra himmelen. De holder hendene dine behagelig varme ved å trykke på en knapp. Uansett hvor du er, uansett hva du gjør. De oppvarmede hanskene er fantastiske, men hvordan fungerer de egentlig?

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te
Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Drift av oppvarmede hansker

Tjenesten

En oppvarmet hanske har innebygget varmesystem og er enkel å betjene med en av/på-knapp . Dette er vanligvis plassert på baksiden av hansken eller i mansjetten. Trykk og hold denne knappen inne i noen sekunder, deretter vil varmesystemet umiddelbart slå seg på på høyeste innstilling.

Batteri

Det er en spesiell lomme i mansjetten for å oppbevare det oppladbare batteriet. Denne lommen inneholder også strømledningen til varmesystemet, som du kan koble batteriet til.

Fordi batteriet er skjult i mansjetten, vil du ikke føle det mens du har det på. Så du føler at du har på deg en vanlig hanske.
Batteriene er frostvæske , så de egner seg også for ekstremt kalde forhold.

Varmesystem

Varmesystemet består av tynne varmeledere . Disse er laget av kobber og karbon . Karbon består av ekstremt tynne fibre av karbon. Den er ekstremt fleksibel og samtidig ekstremt sterk.

Disse varmelederne går over baksiden av hansken og over baksiden av hver finger. Helt til fingertuppen. Du kan også velge en hanske hvor håndflaten også er utstyrt med et varmesystem.

Hvor lenge varer oppvarmede hansker?

Du kan anta at du kan nyte varme hender med ladede hansker i gjennomsnittlig 5 timer. Hvor lenge hansken gir varme avhenger av følgende faktorer:

  • Tykkelsen på hansken. Jo tykkere hansken er, jo bedre isolerer den varmen. En tynn hanske gir fingeren god plass til å bevege seg og er derfor ideell under trening. I samme kalde forhold vil en tynn hanske selvsagt tømmes raskere enn en tykk.
  • Omgivelsestemperaturen. Jo kaldere det er ute, jo mer energi må batteriet levere for å holde hanskene på riktig temperatur.
  • Batteriet. Et batteri med mer energi vil selvsagt vare lenger enn et batteri med mindre energi. Batteriene våre er små, men samtidig ekstremt kraftige. Hanskene våre leveres som standard med et 7,4 V – 2600 mAh batteri.

Grovt sett kan man si at oppvarmede hansker gir varme hender i 2 til 9 timer.  Det er ganske stor forskjell. Hvis du bruker vår tykkeste hanske og bruker laveste varmeinnstilling, vil du ha varme hender i minst 9 timer. Men hvis du bruker vår tynneste hanske og slår på høyeste innstilling, vil batteriet være tomt igjen etter 2 timer. Et ekstra sett med batterier for på veien er selvfølgelig alltid et alternativ.

Og kjekt å vite: Batteriene lades igjen etter 4 timer med den medfølgende laderen.

Antall varmeinnstillinger

HeatPerformance® oppvarmede hansker har 3 innstillinger. Den høyeste innstillingen er ment å varme opp hansken raskt . Ideell hvis du har veldig kalde fingre som ikke lenger varmer opp av seg selv. Du vil se at etter 5 til 10 minutter vil du virkelig bytte til en lavere innstilling, ellers blir hendene for varme.

De midterste og laveste innstillingene er ment å holde hendene på riktig temperatur. Hvis du har valgt en hanske med mye isolasjon, er den laveste innstillingen et godt valg. På denne måten vil batteriene dine også vare lenger. Har du valgt en tynn hanske er det fint å aktivere midtposisjonen. Det gjør selvfølgelig også en forskjell om du bruker hanskene på en iskald vinterdag eller under en solrik høsttur.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.