Oppvarmede hansker for motorsykler og scootere; hvilken velger du?

Selv om dagene blir kjøligere, vil du selvfølgelig fortsatt sette deg på motorsykkelen eller scooteren. Og gjerne litt varm også. Hendene dine er den første delen av kroppen din som blir kalde når du kjører motorsykkel eller scooter.

På virkelig kalde dager gir vanlige hansker ikke alltid nok varme. Har du noen gang tenkt på oppvarmede hansker for de kalde dagene?

Motorsykkeloppvarmede hansker: HeatPerformance® MAXIMUM

Vi har utviklet de oppvarmede motorsykkelhanskene MAXIMUM spesielt for alle disse turene på kalde og våte dager. Disse ekstremt solide hanskene gir behagelig varme i alle fingrene og på toppen av håndryggen. Takket være knokebeskyttelsen i karbon og det slitesterke, solide geiteskinnet er hendene dine også godt beskyttet.

Oppvarmede motorsykkelhansker - detalj

Ergonomisk passform

 

Modellen har en ergonomisk passform, til tross for de solide isolasjonslagene, gir hanskene deg nok plass til å bevege seg rundt fingrene. På denne måten vil du alltid ha tilstrekkelig grep på styret.

 

Tommel og pekefinger er utstyrt med et berøringsskjermstoff.

Oppvarmede motorsykkelhansker - knokebeskyttelse

Sikkerhet

 

Den solide knokebeskyttelsen i karbon sikrer at hendene dine er optimalt beskyttet ved et fall.

 

En reflekterende stripe på baksiden av hånden gir ekstra sikkerhet. Hver hanske har 2 justerbare borrelåslukkinger, slik at hanskene sitter optimalt rundt hvert håndledd.

Oppvarmede motorsykkelhansker

Genialt varmesystem

 

De kraftige 7,4V – 2600 mAh-batteriene lades på 4 timer og gir deg varme hender i opptil 8 timer. De geniale karbonvarmelederne går over håndryggen og over hver finger.

 

Bruk den høyeste innstillingen for å varme opp hanskene og den laveste innstillingen for å holde deg god og varm. Er det virkelig kaldt ute? Bytt deretter til midtposisjon.

Oppvarmede scooterhansker, velg mellom PRO og TITAN

På en sparkesykkel sitter du stille og det er bare katastrofalt å få kroppen varm. Ved å tråkke på sykkelen stimulerer du blodstrømmen og varmen kan trenge inn til ekstremitetene av kroppen din, for eksempel fingrene.

Scooteren din tar deg komfortabelt fra A til B, men den holder deg dessverre ikke komfortabel varm. Du har sikkert allerede prøvd ulike typer hansker for å holde hendene varme. Men har du noen gang tenkt på varmehansker?

Oppvarmede hansker er ideelle for å varme opp kalde hender veldig raskt og holde dem varme. Og det er spesielt nyttig på scooteren din. Vi har utviklet spesielle sparkesykkelhansker som ikke bare holder hendene dine varme, men som også er vind- og vanntette og er også veldig vakre. For øyet vil også ha noe naturlig.

-20%
Opprinnelig pris var: kr2.095,00.Nåværende pris er: kr1.676,00.

Møt våre oppvarmede scooterhansker TITAN og PRO. TITAN-modellen er utstyrt med geiteskinn, som sikrer slitesterke hansker som holder kulden optimalt ute. Med disse hanskene har du varme hender i opptil 9 timer . Ved et fall er hendene dine optimalt beskyttet takket være det solide skinnet. Det er en fingertupp med berøringsskjerm ved tommel og pekefinger.

PRO-modellen sikrer varme hender i 8 timer . Denne modellen er laget av softshell kombinert med skinn. som gjør at varmen holdes litt dårligere. Men likevel gir denne hansken mer enn utmerket ytelse når det gjelder varme. 

Begge modellene er utstyrt med en ekstra lang mansjett slik at hanskene kan bæres over jakkermet. Begge modellene er justerbare ved håndleddet, slik at vind og kulde ikke har mulighet til å komme inn .

Begge modellene kommer med lader, tydelig bruksanvisning, en luksuriøs oppbevaringsboks og 12 måneders garanti.

Oppvarmede hansker scooter

Genialt varmesystem

 

De glatte karbonvarmelederne påføres på toppen av hver finger og på baksiden av hånden. Med den integrerte kontrollknappen kan du enkelt velge ønsket varmemengde.

 

Du kan velge mellom 3 varmeinnstillinger. Velg den høyeste innstillingen for raskt å varme opp hendene og bytt deretter til den laveste innstillingen. 

 

Hanskene våre holder hendene dine varme i 8 til 9 timer.

oppvarmede hansker vanntette

Vanntett

 

Ikke bekymre deg for en regndusj, våre oppvarmede scooterhansker er vanntette. Hendene dine holder seg komfortabelt tørre under alle omstendigheter.

 

I tillegg er PRO- og TITAN-modellen også vindtette. Begge modellene er utstyrt med ekstra lang mansjett og god passform ved håndleddet, slik at kulde og vind holdes optimalt ute.

 

En reflekterende stripe på baksiden av hånden gir ekstra sikkerhet. Hver hanske har 2 justerbare borrelåslukkinger, slik at hanskene sitter optimalt rundt hvert håndledd.

Leveres komplett

 

Hanskene våre leveres i en luksuriøs, solid oppbevaringsboks. Så du kan oppbevare elektriske hansker trygt og tørt til neste sesong.

 

Oppbevaringsposen med snøring kan brukes til å oppbevare hanskene dine når du er på farten.

 

Med den doble laderen lades de to 7,4V – 2600 mAh ion litium samtidig. 

 

Den oversiktlige manualen sørger for at du raskt kan komme i gang med dine oppvarmede hansker.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign