oppvarmede hansker for løping

Kalde bein? Våre nye opvarmet longs har kommet…

Vil du nyte naturen hele året? Mens du løper, går på tur eller går på ski? Det er ikke for alle. Noen går gjennom all slags vær og ser ut til å ha innebygget sentralvarme. Er det ikke slik med deg? Og lider du ofte av kalde overbena? Da blir du raskt kjent med våre nye oppvarmede bukser:

Oppvarmet longs HeatPerformance® ADVANCE

oppvarmet longs

Disse oppvarmede leggingsene er et must-have spesielt for folk som raskt lider av kalde lår. De komfortable varmesonene på overbena varmes opp i løpet av 5 minutter. For å unngå at det blir for varmt, velg mellomste eller laveste varmeinnstilling etter 5 minutter. Også veldig hyggelig: toppen av baken blir også god og varm. 

Oppvarmede klær

Med oppvarmede klær kan du tenke på jakker, kroppsvarmere, vester og undertøy. Uansett hvor du er og hva du gjør, kan du med et tastetrykk gi kroppen din ekstra deilig varme. Ideell for personer som lett fryser, men også for personer med revmatisme eller Raynauds sykdom.

Det mest populære produktet fra listen ovenfor – i hvert fall hos HeatPerformance® – er vårt oppvarmede undertøy . Ikke overraskende, for du kan bare fortsette å bruke dine egne klær over den. Og med ett enkelt trykk på en knapp, støttes kroppens kjernetemperatur umiddelbart. Du holder deg komfortabelt varm hele dagen, både inne og ute.

Vårt undertøyssett består av en langermet t-skjorte og lange bukser/leggings. Med t-skjorten går varmesonene over hele øvre del av ryggen og korsryggen. Buksens varmesoner er plassert ved knærne og magen.  Vi får mange positive reaksjoner på buksene våre, blant annet spørsmål om det er mulig å holde lårene varme . Selvfølgelig tenkte vi på det.

Dette resulterte i vår nye HeatPerformance® ADVANCE oppvarmede bukse.  Med varmesoner på overbena og varmesone i nivå med korsryggen / toppen av baken. Det er derfor ikke tilrådelig å bruke disse buksene i kombinasjon med underskjorten, fordi dobbel varme på korsryggen er lite behagelig. Vi er veldig nysgjerrige på hva din tilbakemelding vil være. Hvem vet, kanskje vi legger til en ny modell neste sesong som er etterspurt.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.