Viser alle 2 resultater

-20%
Opprinnelig pris var: kr1.495,00.Nåværende pris er: kr1.195,00.
kr1.795,00

Egenskapene til våre oppvarmede såler

I vår kolleksjon finner du forskjellige typer oppvarmede innleggssåler. For å hjelpe deg med å ta riktig valg finner du egenskapene per type nedenfor.

MAKSIMAL TEMPERATUR

55 C°

55 C°

BATTERITID

3,5 - 8 timer

3,5 - 9 timer

# VARMENIVÅER

3

3

EKSTREM KALD (-15 C °)

TYKK SÅLE

1,8 cm

1,2 cm

BATTERI BEHANDLET I SÅL

MED FJERNKONTROLL

12 MÅNEDER GARANTI

Reguler varmen via telefonen din

Er du fan av duppedingser? Last i så fall ned vår HeatPerformance®-app og reguler hvor varme du vil at føttene dine skal være med telefonen din. Er ikke det kult?

Mer informasjon

Supertynn såle

Vår oppvarmede såle HeatPerformance® PRO passer ikke bare i skiskoene og vinterskoene dine. Den kan også brukes i sneakers eller pensko. Ved tærne er sålene kun 0,5 cm, ved hælen 1,2 cm og ved risten 1,5 cm. Batteriet er praktisk integrert i selve sålen.

Kalde føtter er historie med våre oppvarmede innleggssåler. Bruk dem ved alle dine aktiviteter både inne og ute. Uansett om du skal på skitur, fottur, sykkeltur, motorsykkeltur eller skal sitte lenge stille i bilen eller bak datamaskinen din. Med ett trykk på knappen på den praktiske fjernkontrollen har du garantert varme føtter.

Slik bruker du våre oppvarmede innleggsSÅLER

De tynne innleggssålene er svært enkle i bruk. Klipp dem til etter mål ved tærne, så de passer perfekt i dine egne sko. Til dette kan du bruke din egen skosåle som mal. Hvis du legger den på sålen så vet du akkurat hvilken størrelse du må klippe til.

Sålene er tynne og fleksible og passer i alle vanlige sko, skinnsko, skisko eller motorsykkelstøvler. Det myke EVA-materialet er støtdempende og malen er utført i en ergonomisk modell som gjør at sålen passer som en behagelig støttesåle.

Du kan bruke den praktiske fjernkontrollen til å velge mellom 3 effektnivåer for de oppvarmede skosålene. Riktig temperatur for alle slags forhold.

I motsetning til mange andre skosåler som kan varmes opp er batteriet plassert I selve sålen. Du trenger derfor ikke forholde deg til en ledning som kommer ut av skoen din eller et batteri som sitter i veien ved ankelen din.

Kan jeg OGSÅ JOGGE MED innleggsSÅLENE MINE?

Våre oppvarmede såler er komfortabelt fleksible og er derfor også egnet for bruk med joggeskoene dine. Sålene tåler et enormt trykk, du trenger derfor ikke bekymre deg for kreftene de utsettes for når du jogger. Vår HeatPerformance® PRO-såler er de beste oppvarmede sålene av sitt slag, disse tynne sålene egner seg best til joggeskoene dine.

PASSER inleggsSÅLENE I ALLE SKOENE MINE?

CLASSIC-varianten passer svært godt i litt bredere sko som vintersko og skisko. Vil du bruke sålene i skinnskoene, ankelstøvlettene eler sneakersene dine? Da anbefaler vi PRO-varianten. Den har en tykkelse på 1,2 cm ved risten, 1,2 cm ved hælen og 0,5 cm ved tærne.

Jeg kjøpte innleggssålene til skiskoene mine, nå holder føttene mine seg gode og varme. De blir forresten ikke for varme, det skyldes også de tykke sokkene jeg fremdeles bruker. I alle fall er det nå slutt på å fryse på tærne når jeg står på ski.

Kari Berg / Customer review

Jeg kjøpte PRO-innleggssålene med varme, de passer perfekt i vinterskoene mine så nå kan snøen bare komme! Fjernkontrollen er svært brukervennlig, dette er et topprodukt!

Stein Jakobson / Customer review

Sålene er overraskende myke og fleksible til tross for at det er batterier i dem. Jeg kommer til å nyte å bruke dem. De ble også levert raskt, det tok bare 1 dag fra bestilling til leveranse. Super kundeservice!

Amir Benali / Customer review

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign