berøringsskjermhansker med batteri

Med våre touchscreen-hansker er det alltid touché!

Forestill deg disse situasjonene: Du er ute og går en flott tur i vinterkulda, men plutselig ringer telefonen din. Eller så bare må du ta en selfie med den flotte utsikten i skibakken. Du er ute og sykler på terrengsykkelen din en flott vinterdag og ønsker å starte opp favorittspillelisten din. Skjønner du hvor vi vil? Akkurat. Hanskene som holder hendene dine så gode og varme må av. Det er ikke akkurat noe du har lyst til, men heldigvis finnes det en løsning på dette problemet: hansker med berøringsskjermvennlig materiale på fingertuppene. Hvordan det fungerer? Og om hanskene våre har denne funksjonen? Her kan du lese alt du trenger å vite. 

En berøringsskjermfingertupp, hvordan fungerer det?

Noen av våre oppvarmede hansker er laget med en berøringsskjermfingertupp. Dette betyr altså at du kan betjene en berøringsskjerm uten å måtte ta av deg hanskene. For å gi deg enda litt mer innsideinformasjon, det finnes 2 typer berøringsskjermteknologier:

 • Kapasitiv teknologi:

Betjening av elementene på skjermen er mulig takket være elektrisk strøm som overføres av hendene. Med vanlige hansker er dette altså umulig. Berøringsskjermhansker inneholder ledende materialer (som sølv eller kobber), som slipper gjennom den elektriske strømmen fra fingrene. De fleste smarttelefoner benytter seg av denne teknologien.

 • Resistiv teknologi

Disse smarttelefonene styres ved hjelp av trykk fra fingrene. Resistive berøringsskjermer kan brukes med vanlige hansker, men dette er ikke spesielt praktisk siden det er vanskelig å kontrollere trykkbevegelsen når man har på seg hansker.

Berøringsskjermhansker har vanligvis ledende tråder kun på tuppen av pekefingeren og tommelen. Jo tynnere hanskene er, desto tettere sitter de mot huden og jo bedre vil berøringsskjermfunksjonen virke.

Hvilke berøringsskjermhansker har dere?

For det første er det viktig å vite at det finnes 2 sorter berøringsskjermhansker:

 1. Hansker som er spesialdesignet spesielt for bruk med berøringsskjermer
 2. Hansker designet for å holde de kalde hendene varme med en berøringsskjermfunksjon som en sekundær funksjon. 

Generelt sett er det slik at jo tykkere hanskene er, jo varmere vil de holde hendene dine. Ved -10 ºC hjelper det ikke å ha tynne hansker av et enkelt materiale. Disse hanskene består av minimum 3 lag, nemlig innerforing, fyll og ytterforing. Det er logisk at jo tykkere hanskene er, jo vanskeligere er det å betjene berøringsskjermen.

 

Oppvarmede sykkelhansker HeatPerformance® ALLROUND

kr1.795,00

Vil du dra på sykkeltur på høsten, eller stikke ut med terrengsykkelen på vinterstid? Kanskje har du lyst til gå en tur på stranda når det blåser rundt ørene, men du synes det er litt for kaldt? Da vil du selvfølgelig ikke dra rundt med store votter. Derfor har vi designet disse allsidige, myke hanskene med godt grep og tynt batteri. Trykk på knappen, så føler du varmen spre seg rundt fingrene dine og håndbaken din, helt opp til 65 ºC ved høyeste nivå.

 • Hanskene er laget i en blanding av TPU og Neopren og beskytter derfor optimalt mot kulde, vind og fuktighet.
 • Hvis du ønsker å bruke dem når det er skikkelig surt og kaldt, kan du ha dem under dine egne hansker/votter.
 • Og det som også er flott: Tuppen av tommelen og pekefingeren er belagt med et ledende berøringsskjermstoff, så du kan betjene smarttelefonen din med hanskene på!

Er du i tvil? Legg til i sammenligningen

Produktnummer: HSHP-INDOOR Kategori: Stikkord: , , ,
Les mer

Hanskene våre er spesialutviklet for å holde deg varm, men i og med at vi også har integrert elektriske varmeledere så kan vi lage tynne hansker, der ikke bare berøringsskjermfunksjonen på fingertuppene virker bra, men som gir deg varme hender også ved lavere temperaturer. Våre HeatPerformance® INDOOR-hansker er noe for deg hvis du synes det viktigste er at betjeningen av smarttelefonen går smidig når du skal sykle, jogge eller spille golf ved middels temperaturer.

Oppvarmede skihansker HeatPerformance® CLASSIC

kr1.795,00

Maksimal beskyttelse mot kulde kombinert med kvalitet og slitestyrke: Med disse HeatPerformance® CLASSIC oppvarmede hanskene holder du deg varm på selv de kaldeste dagene.

De oppvarmede hanskene er utført i en blanding av høykvalitetsmaterialer, blant annet PU-skinn med isolerende og vanntett egenskaper. Kulden holder seg garantert ute. Varmelederne sørger for en behagelig varme rundt fingrene og på håndbaken.

 • Med ett trykk på knappen kjenner du varmen bre seg over hånden og fingrene innen 30 sekunder.
 • Takket være det fløyelsmyke foret er hanskene myke og komfortable å ha på seg.
 • Også egnet for personer med dårlig blodsirkulasjon, personer med artrose, stive ledd/muskler eller som lider av Raynauds fenomen.

Er du i tvil? Legg til i sammenligningen

Produktnummer: HSHP-CLASSIC Kategori: Stikkord: , ,
Les mer

Hvis du liker mer ekstreme aktiviter og skal kjøre ski, snowboard eller kanskje gå en lang skogstur på vinteren, må du godta at berøringsskjermfingertuppene fungerer litt mindre optimalt. Da anbefaler vi… Disse hanskene er noe tykkere, slik at de holder bedre på varmen. Ved tommelen og pekefingeren er det påført berøringsskjermstoff med ledere, men ikke forvent at du skal kunne sende lange meldinger med dem. Å svare på oppringninger samt å ta bilder går bra, og det er ofte det viktigste når du er på farten.

Oppvarmede underhansker HeatPerformance® THIN

Opprinnelig pris var: kr1.795,00.Nåværende pris er: kr1.436,00.

Allsidige HeatPerformance®-underhansker utført i et komfortabelt mykt og smidig materiale.

 • Bruk disse oppvarmede hanskene under dine egne ski- eller motorsykkelhansker.
 • Er det ikke kaldt nok ute til å bruke tykke hansker ennå? Da kan du bruke dem som vanlige hansker.
 • Kan også brukes hjemme og i hagen, for eksempel av folk som plages av Raynaulds fenomen.
 • Det tynne stoffet lar fingrene dine bevege seg lett og begrenser deg ikke.

Er du i tvil? Legg til i sammenligningen

Produktnummer: HSHP-THIN Kategori: Stikkord: , , ,
Les mer

Hvis du kjøper hanskene dine for optimal berøringsskjermbruk er det også praktisk å ha godt grep. Hvis du har glatte hansker vil telefonen lettere gli ut av hendene dine, og derfor er våre HeatPerformance®-hansker laget med et fint silikonlag for bedre grep på innsiden av håndflaten.

Vil du vite mer om egenskapene til hanskene våre? Her kan du lese alt om dem.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.