mine favorittoppvarmede sokker

Dette er min favorittsokk med varme!

Jeg kan bare snakke for meg selv, men dette er et av de produktene jeg rett og slett ikke klarer meg uten. Jeg tuller ikke, jeg er så fornøyd med disse herlige sokkene at jeg bare må fortelle deg det. : )

Som uteksaminert frossenpinn begynte jeg å se meg rundt i markedet for oppvarmede produkter mot slutten av 2020. Jeg trodde ikke mine egne øyne, nå for tiden er jo alt mulig! Og jeg falt pladask for den oppvarmede sokken. Så utrolig bra, aldri mer kalde føtter, jippi!

oppvarmede sokker i sengen

Etter dette har jeg opparbeidet meg en liten samling (egentlig er det et lite fjell med testeksemplarer). Noen er utrolige bra og andre totalt uegnet, hvis du da ikke har noe imot å ha det ukomfortabelt eller ønsker å hive deg på ugly-trenden. Uansett, de fleste oppvarmede sokkene har jeg brukt med glede, men det som irriterte meg med alle sokkene var at jeg ikke kunne bruke dem i mine sneakers. Og da snakker vi egentlig om de fleste dagene i året. De var for tykke alle sammen. Og det er egentlig logisk, for oppvarmede sokker er først og fremst utviklet for vinterpsortsutøvere og for folk som er på jobb utendørs under ekstreme værforhold. Det er ikke noe for en nederlandsk dame som fryser på tærne i de vanlige skoene sine, bare høsten så vidt har kommet. Og dessverre har jeg bredere føtter enn folk flest, det hjelper ikke heller …

Men det som ikke finnes enda, kan utvikles. Og, jeg er nok ikke den eneste kvinnen som liker å gå i sneakers eller ankelstøvletter, men uten å proppe dem fulle av vinterportssokker. Så hvorfor ikke? Hvorfor ikke se om det er mulig å utvikle noe sånt selv? Så vi kjørte på, gjennomførte undersøkelser, lette etter produsenter, testet materialer, varmelederne måtte være så tynne og fleksible som mulig og likevel avgi sterk varme. Og tada! Trommeslag ……. her er den første tynne oppvarmede sokken som passer i alle skoene dine (vel, kanskje ikke i pumpsene)!!

tynne oppvarmede sokker - HeatPerformance
Så her er den, stoltheten min:

Supertynne oppvarmede sokker

Myke, sterke, pustende og gode å ha på. Og det aller viktigste: De sørger for at du har herlige varme føtter på de sure høstdagene eller litt for kalde vårdager.

Jeg vil også ha ekt slikt par!

Vi så ikke bare etter tynnest mulig varmeledere, sokken måtte også være myk og pustende . Og selvfølgelig av god kvalitet, slik at du ikke må plukke av nupper etter å ha brukt dem og vasket dem bare et par ganger. Vi måtte teste mye, menfinally we did it!

Til slutt var det bare bare batteriene som gjenstod. Det er ikke til å komme unna at man trenger dem, og man må også gjøre av dem et eller annet sted. Og selv om vi har gjort batteriet så lite som mulig så jeg vil helst ikke gå med det ved skoen min. Løsningen ble skjøteledninger som du eventuelt kan bruke. Ledningen går fra sokken til bukselommen din, og der har du altså batteriet ditt. Og det liker jeg spesielt godt hvis jeg bruker skinny jeans. Når jeg går med støvletter lar jeg forresten batteriet være i sokken, da er det nemlig ikke synlig. Så lave er nemlig sokkene.

skjøteledning oppvarmede sokker

Praktisk skjøteledning

Med disse smarte skjøteledningene kan du legge batteriet i lommen, på den måten kan sokkene være så tynne som mulig. Den aller beste løsningen hvis du bruker lave sko eller f.eks. skinny jeans.

Kjøp skjøteledningen

Kort sagt, i hele kolleksjonen vår er dette er favorittsokken min. Høst, vinter, vår, jeg er alltid varm på føttene. Jeg synes de er deilige. Jeg håper du kommer til å være like fornøyd med dem som jeg! Og vi hører gjerne fra deg hvordan de er, vi er alltid nysgjerrige på hva folk synes!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign