Forbedrede sykkelhansker; Slik behandler vi tilbakemeldingen din!

Hos HeatPerformance® er vi på toppen av kundenes tilbakemeldinger, og vi forbedrer stadig våre tjenester og produkter . Vi vil takke alle våre kunder for deres vilje til å legge igjen en kundeanmeldelse. På denne måten vet vi hva vi kan gjøre for ikke bare å gi deg den aller beste servicen, men også den aller beste kvaliteten.

Hvilken kvalitetsforbedring implementerte vi sist? Forbedring av våre oppvarmede sykkelhansker . De var fine før, men takket være kommentarene dine er de veldig fine nå. Vi vedder på at du fra nå av aldri vil sette deg på sykkelen igjen på kalde dager uten disse topperne?

Hvordan har vi forbedret sykkelhanskene våre?

Så snart sykkelhansker ble inkludert i vårt sortiment, ble de umiddelbart et av våre mest solgte produkter . Ikke overraskende, for mange sykler hver uke, om ikke hver dag. Til jobb eller som en avslappende fritidsaktivitet, på elsykkel, vanlig sykkel, racersykkel eller terrengsykkel.

På de dagene når det bare er litt kaldere, gjør oppvarmede hansker sykkelturen din mye mer komfortabel . De første hanskene ble utsolgt veldig raskt. Med bemerkningen ” hvis det blåser veldig hardt kjenner jeg litt vind i hansken ” gjorde vi noe umiddelbart.

Oppvarmede sykkelhansker HeatPerformance® ALLROUND

kr1.795,00

Vil du dra på sykkeltur på høsten, eller stikke ut med terrengsykkelen på vinterstid? Kanskje har du lyst til gå en tur på stranda når det blåser rundt ørene, men du synes det er litt for kaldt? Da vil du selvfølgelig ikke dra rundt med store votter. Derfor har vi designet disse allsidige, myke hanskene med godt grep og tynt batteri. Trykk på knappen, så føler du varmen spre seg rundt fingrene dine og håndbaken din, helt opp til 65 ºC ved høyeste nivå.

  • Hanskene er laget i en blanding av TPU og Neopren og beskytter derfor optimalt mot kulde, vind og fuktighet.
  • Hvis du ønsker å bruke dem når det er skikkelig surt og kaldt, kan du ha dem under dine egne hansker/votter.
  • Og det som også er flott: Tuppen av tommelen og pekefingeren er belagt med et ledende berøringsskjermstoff, så du kan betjene smarttelefonen din med hanskene på!

Er du i tvil? Legg til i sammenligningen

Produktnummer: HSHP-INDOOR Kategori: Stikkord: , , ,
Les mer

De første forbedringene

De andre produksjonshanskene var utstyrt med en ekstra membran og et isolerende lag i foret. Vi sørget selvfølgelig for at hanskene forble tynne og fleksible nok. For jo tykkere hanskene er, jo mer begrenser de bevegelsesfriheten din. Og jo mindre følelse og kontroll har du over rattet.

Sykkelhanskene våre har derfor blitt en del varmere, men var ennå ikke helt perfekte. Nå og da fikk vi kommentaren om at grepet ikke var fast nok. På en stødig terrengsykkeltur i regnvær er det viktig at du holder godt tak på styret.

Den andre forbedringene

Vi testet ulike grepsjikt i våte forhold, hvoretter valget ble tatt for gjeldende grepsjikt. Laget av silikon og utført i en bikakestruktur for optimalt grep og kontroll på styret .

Vi er stolte over å kunngjøre at våre oppvarmede sykkelhanske er perfekte. Hanskene våre scorer høye poeng når det gjelder varme, vind- og vannmotstand, fleksibilitet og kvalitet .

Vil du vite mer om de tekniske aspektene ved våre sykkelhanske? Du kan lese alt om det i bloggen vår ‘ kalde hender på sykkelen – slik blir du kvitt det’ !

Vi er selvfølgelig alltid åpne for forbedringer. Vil du gi oss tilbakemelding? Gi oss beskjed!

 

HeatPerformance®
2815 reviews
independently verified
Store rating 4.68 / 5
Product rating 4.48 / 5

Vi er stolte av tilbakemeldingen din, takk!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.