Kalde hender på sykkelen? Slik blir du kvitt det! (Ja, med oppvarmede sykkelhansker ;))

Høsten er snart i sikte, dagene blir kortere og kaldere. For å være kald tar det alltid litt tid å bytte og bli vant til det. Du er den første som setter deg på sykkelen med lange bukser, tykk jakke og hansker, mens andre fortsatt går muntert ut i t-skjorte. Og ja, det er også de dagene da selv en vanlig hanske ikke er nok til å holde fingrene varme under en sykkeltur.

Vil du nyte sykkelturene neste høst like mye som i fjor sommer? Prøv oppvarmede sykkelhansker i år. Har du aldri hørt om det? Vi forklarer alle ins og outs for deg, slik at du vet hva du går inn på før du kjøper dem.

Møt våre oppvarmede sykkelhansker:

Varm rabattkampanje

Vær forberedt på de kalde dagene og kjøp midlertidig sykkelhanskene våre til en ekstra overkommelig pris. Frem til 6. september får du 10% rabatt på våre oppvarmede sykkelhansker ‘ALLROUND’.

kode: allround

Oppleve deg selv?

Vil du oppleve komforten med fantastisk varme hender på sykkelen? Så ta en rask titt på våre ‘Allround oppvarmede sykkelhansker’. Du er sannsynligvis akkurat som oss og før du går ut sjekker du ikke bare om du har telefonen og nøklene med deg, men fremfor alt om du har (eller har tatt på deg de herlig oppvarmede hanskene i vesken;)) .

Vil du også være klar til neste høst? Denne uken kan du kjøpe våre oppvarmede sykkelhansker med 10 % rabatt. Bruk rabattkoden ‘ALLROUND’ til dette.

Ha det gøy å sykle!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.