oppvarmede arbeidshansker vinter

Oppvarmede arbeidshansker: vinterlivshacket for alle utendørsjobber

Hver jobb blir lettere når du er kledd for den. Og vi mener hovedsakelig praktisk kledd. Klær som beveger seg jevnt med hver aktivitet, er pustende og varme. Og det gjelder absolutt hendene dine. Når kalde hender og resten av kroppen føles raskt ubehagelig.

Kalde i fingrene gjør at de ikke lenger beveger seg jevnt, finmotorikken – som du trenger for å betjene et apparat, male takstolene eller jobbe i hagen – forringes mye. I tillegg er det selvfølgelig også mer behagelig å jobbe med varme hender. Å rydde hagestien for snø eller jobbe i en kald hall, det går mye bedre med… oppvarmede arbeidshansker .

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste tillegg: oppvarmede arbeidshansker HeatPerformance® WORK

Hvis du raskt lider av kalde hender, er oppvarmede hansker en av de livhackene du ikke lenger kan klare deg uten. Det er også grunnen til at vi har spesialisert oss på varmehansker . Og at vi kontinuerlig jobber med å forbedre sortimentet vårt, slik at du kan finne en passende hanske for enhver situasjon og enhver aktivitet.

Våre siste favorittnykommere er våre oppvarmede arbeidshansker. For all røff konstruksjon, gjør-det-selv og hagearbeid om vinteren, gir ikke standard arbeidshansker eller vanlige vinterhansker som skihansker tilstrekkelig beskyttelse med tanke på sikkerhet, kulde og komfort.

Med disse punktene i tankene har vi utviklet våre nye vinterarbeidshansker. Du vil ikke bekymre deg for kulde og sikkerhet; så vi har allerede gjort det for deg. Vi har lagt vekt på hver eneste detalj og det er ikke inngått kompromisser når det gjelder kvalitet, komfort og holdbarhet.

Premium skinn

Til arbeidshanskene våre gikk vi på jakt etter et premium geiteskinn. Geiteskinn er kjent for å være slitesterkt og smidig, godt beskyttet mot kulde, varme (ved sveising), riper og kutt.

På innsiden er hansken ferdig med en ekstra skinnhåndflatebeskyttelse for lengre levetid på de vanligste sliteområdene.

Vanntett

Hvis det snør eller regner, kan du fortsette arbeidet. Den vanntette, pustende membranen sørger for at fukten ikke kan komme inn, men fjernes.

I tillegg sørger den sterke elastiske snoren i enden av mansjetten også for at fuktigheten holder seg ute.

Genialt varmesystem

Varmesystemet består av tynne karbonledere som er plassert på innsiden av hånden og rundt alle fingrene. Disse varmelederne styres av en genial brikke og et kraftig, oppladbart 7,4V, 2600 mAh litiumbatteri.

Resultatet er en beroligende varme som får hendene til å slappe av, selv under de mest ekstreme forhold.

Lett å bruke

Betjeningen av disse arbeidshanskene er veldig enkel. Det er kun 1 kontrollknapp på mansjetten. Hvis du holder den nede i noen sekunder, vil hansken umiddelbart slå på til høyeste posisjon.

Har du kalde hender? La deretter hansken stå i denne høyeste innstillingen i 5 til 10 minutter til hendene dine er behagelig varme. Bytt deretter til den midterste og laveste innstillingen for å holde hendene varme.

Andre egenskaper

Disse ergonomisk formede hanskene er kromfrie, utstyrt med forsterkede sømmer og et spesielt berøringsskjermstoff på tommel og pekefinger. I tillegg føles disse termo arbeidshanskene fantastisk komfortable takket være det myke trikotfleecefôret.

To 7,4 V – 2600 mAh litiumbatterier følger med hanskene. Disse gir 2,5 timer til 7,5 timer varme (avhengig av varmeinnstilling og omgivelsestemperaturen) Du vil selvfølgelig motta en lader med bestillingen din, denne doble laderen kan lade begge batteriene samtidig på kun 4 timer.

verwarmde werkhandschoenen bouw

Med mye arbeid

Disse hanskene kan brukes i mange situasjoner.

Tenk på betjening av maskin, lagerarbeid, arbeid i kalde hall, på flyplass, transportarbeid og hagearbeid, bygge- og anleggsarbeid.

Både for dine private jobber rundt i huset og for alle utejobber under arbeidet ditt.

Også denne vinteren med varme hender som gjør den utendørsjobben? Du kan bestille vårt kraftsenter her: oppvarmede arbeidshansker HeatPerformance® WORK . Kom med den vinteren!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.