De beste oppvarmede skihanskene? Her er de!

Blå himmel, nypreparerte bakker og sol i ansiktet. Herlig, en slik vintersportsdag, du gleder deg allerede! Ikke glem å ta de kaldere dagene inn i ditt perspektiv? De dagene da skyene holder seg stive over fjellet. Øyeblikkene når du er i gondolen og den skjærende vinden får deg til å lengte etter en koselig varm peis å varme opp ved. Tar du også disse dagene med i planleggingen – og forbereder deg godt på dem, er du sikret en herlig vintersportsferie i år .

Og det er her oppvarmede hansker spiller inn. Ta et fint par i kofferten og du er sikret varme hender . Vi får jevnlig spørsmål om hvilke skihansker som er best. Svaret på dette er forskjellig for alle, hver hanske har sine egne egenskaper og egenskaper. Hva er forskjellene og hva er likhetene? Vi forklarer det for deg her:

Våre oppvarmede skihansker

Vi har utviklet 3 typer skihansker, forskjellen ligger i materialene og konfekten som brukes . Forskjellen ligger ikke i varmesystemet, som er like kraftig med alle tre hanskene og fungerer på samme måte:

  • Hanskene har 3 varmeinnstillinger. Du bruker den høyeste varmeinnstillingen for å varme opp hendene når de er kalde. Om 5 til 10 minutter vil du ha virkelig varme hender, og det er på tide å bytte til middels eller laveste varmeinnstilling. Hendene som er for varme er heller ikke behagelige, så du kan nyte behagelig varme fingre ved akkurat den temperaturen du liker.
  • Hanskene er utstyrt med 2600 mAh – 7,4 Volt batterier, de tynneste i sitt slag . Avhengig av omgivelsestemperaturen og modusen du bruker, varer batteriene i 2 til 9 timer. De er fulladet igjen på 4 timer med den medfølgende doble laderen.
  • Alle hanskene er i Gauntlett Cuff Design . Det betyr at mansjetten går over håndleddet og en del av underarmen. Enden av mansjetten kan lukkes med snøring på CLASSIC- og PRO-modellen og med glidelås på TITAN-modellen. På denne måten forblir kulde og fukt optimalt ute og varmen inne.

Forskjellene mellom de 3 typene? Designet, konfekten og materialblandingen. Du kan lese hvordan det fungerer nedenfor.

Verwarmde skihandschoenen

HeatPerformance® CLASSIC hansker

CLASSIC hanskene er det perfekte valget for alle dine skiferier. Materialblandingen av 30 % nylon, 60 % polyester og 10 % PU-skinn sørger for at disse hanskene er vindtette og vanntette.

Den tidløse modellen passer for både menn og kvinner og finnes også som varmevotter .

Disse hanskene har en vennlig innkjøpspris og er svært egnet for den gjennomsnittlige vintersportsferien.

 

Oppvarmede skihansker 1

HeatPerformance® PRO hansker

Dyktige vintersportsentusiaster som drar på intensive skiturer gjør et godt valg med våre PRO-hansker.

Disse profesjonelle skihanskene er laget av skinn kombinert med softshell . Læret og reflekterende sømmer gir den et tøft utseende .

Det myke fleecefôret på innsiden og konfekten i flere deler sørger for at disse hanskene føles gode og er behagelige å ha på seg.

De er vindtette, vanntette og har utmerket isolasjon.

Oppvarmede hansker i skinn

HeatPerformance® TITAN hansker

Går du for hansker med et robust utseende som vil vare i årevis? Da er våre TITAN-hansker det beste valget for deg.

Laget av 100 % smidig og slitesterkt geiteskinn for et luksuriøst utseende og et vind- og vanntett skall .

Innsiden av hanskene føles myk takket være trikotfleeceforet. Hanskene passer perfekt på underarmen takket være glidelåsen på siden.

Visste du…?

…du vil finne anmeldelser fra andre kunder for alle skihansker. Slik kan du bedre vurdere om en hanske passer deg.

…hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev vil du motta 5 euro rabatt?

… våre TYNNE og INNENDØRS hansker er også egnet å ha under dine egne favorittskihansker?

Forhåpentligvis har du nå fått svar på spørsmålet om hvilke beste oppvarmede skihansker du kan velge. Har du fortsatt spørsmål til tross for informasjonen ovenfor? Ikke nøl med å spørre oss , vi hjelper deg gjerne med å ta det riktige valget!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.