aldri mer kalde føtter

Uansett hvor du er, nå er det slutt på kalde føtter

Har du alltid hatt lyst til å reise til Lappland eller Alaska? Men er du ikke så sikker på om du tør å ta sjansen, siden du garantert kommer til å fryse på føttene? Nå er det historie! Pakk kofferten, nå drar vi nordover! Med våre HeatPerformance® oppvarmede såler og oppvarmede sokker kan du gå rundt og kose deg. Du kan endelig fokusere på de flotte omgivelsene og ikke på de kalde hendene og føttene dine. 

 

De beste oppvarmede sålene

Våre HeatPerformance® PRO oppvarmede innleggssåler er ekstremt komfortable. Batteriet er integrert i sålen. Dette gjør at du ikke lenger trenger å forholde deg til ledninger som stikker ut av skoene. Du skrur på varmen ved hjelp av fjernkontrollen, på høyeste varmenivå gir den en temperatur på opptil 55 ºC. 

Det støtdempende EVA-materialet og den ergonomiske passformen sørger for at denne sålen ligger like godt i skoen som en vanlig støttesåle. Alaska, here we come!

oppvarmede såler
Oppvarmede innleggssåler
oppvarmede sokker
Sokker med varme

 

Bli kjent med denne kraftpakken

Disse oppvarmede sokkene er klare for en topprestasjon. Takket være det smarte innebygde varmesystemet og den isolerende og fuktighetstransporterende virkningen, kan du gå med varme føtter over isbreer og gjennom snø og is.

Trykk på knappen så føler du en behagelig varme spre seg rundt tærne og forsiden av foten din innen 3 sekunder. Takket være batteriet på 7,4 V – 2600 mAh kan du nyte opptil 65 °C på høyeste effektnivå. Vurder å kjøpe deg et ekstra sett batterier så du kan ha varme føtter hele dagen lang!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.