Vintersalg

Vintersalget på hanskene våre har startet igjen. Og det betyr 20 % rabatt alle oppvarmede hansker . I kassen bruker du rabattkoden SALE2024, så blir rabatten avregnet automatisk.

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Tips for kalde hender

Rundt 10 % av alle mennesker er så uheldige at de raskt får kalde hender og føtter. Så snart kvikksølvet synker under 17 grader, får de lilla fingre og blå tær. Lider du også av dette? Da er sjansen stor for at du har Raynauds fenomen.

Det finnes også en stor gruppe mennesker som – uansett tilstand – har lett for å få kalde hender. En stor sveitsisk studie viste at særlig kvinner lider mye av denne plagen, over 30 %.

Uansett årsak er kalde hender en irriterende plage. Noen raske tips for å få varme hender: Drikk mye vann i løpet av en dag, beveg deg, pass på kostholdet og få nok søvn. Og dessuten… varmehansker er den ultimate løsningen for alle som lider av kulde. Vil du vite mer om årsakene til kalde hender, hvorfor kvinner rammes raskere av denne plagen og hvilke løsninger, vitaminer og livsstil som fungerer best? Ta en titt på informasjonssiden vår om kalde hender for å få alle tipsene.

Hva skal du bruke de oppvarmede hanskene til?

  • For i huset, for hvis du sitter stille lenge, blir hendene dine fort til isklumper?
  • Vil du ha varme hender i vintersportsferien?
  • For sykling når det er kaldt. Og spesielt når det regner, da fuktigheten og vinden kjøler ned hendene dine enda raskere.
  • Til fotturer, hundelufting eller en lang tur i skogen.
  • For lange bilturer. Hvis du sitter stille lenge, kan det føre til at hendene dine raskt blir kalde.
  • For turer på sparkesykkelen eller el-sykkelen der du får ekstra mye vind.
  • Eller kanskje du kjenner noen som ofte lider av kalde hender? Dette vintersalget er tiden for å gi noen en flott gave.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign