Vrouw in de sneeuw met verwarmde dameshandschoenen

Oppvarmede hansker for kvinner: Vår topp 5

Du vil utvilsomt komme over denne fra bestemors visdomskategori: Hvis du vil ha det varmt, bør du kle deg komfortabelt. Hvor du kan lese både komfortabelt og lite flatterende. Hvilken kvinne venter på det nå? Det er derfor spesielt for deg, disse topp 5 oppvarmede hanskene for kvinner.

  1. Oppvarmede damehansker “NATURE”
  2. Oppvarmede underhansker “TYNN”
  3. Oppvarmede votter ‘KOMFORT’
  4. Oppvarmede hansker ‘ALLROUND’
  5. Oppvarmede skihansker ‘CLASSIC’
oppvaremde hansker ridetur

1. Oppvarmede hansker for kvinner HeatPerformance® NATURE

Disse trendy hanskene vil være ditt neste favoritttilbehør. Kan ikke annet. Ikke bare holder de deg varm, men de tar også hensyn til utseendet ditt. Det luksuriøse, smidige geiteskinnet gir denne hansken et stilig utseende. Og, så herlig, med ett trykk på en knapp sykler, går og løper du gjennom vær og vind med varme hender .

Det er en investering, men disse kvalitetshanskene vil vare i årevis . De er vind- og vannavstøtende og finnes også i en vakker cognacfarge.

PRIS: kr 1895,-

Handle oppvarmede damesko "NATURE"

2. Oppvarmede underhansker HeatPerformance® THIN

Helt avhengig av dine egne hansker? Så legger du bare til en egen varmeovn . Hvordan? Med et par elektriske underhansker! Disse er tynne nok til å ha under dine egne hansker, så lenge de ikke er for stramme.

Dessuten kan de også brukes som innerhansker, ideelle for alle dine gjøremål i og rundt huset. Kan oppvarmingen skrus ned en grad?

PRIS: kr 1795,-

Handle oppvarmede underhansker "THIN"
oppvarmde innendørs hansker
Oppvarmede votter

3. Oppvarmede votter HeatPerformance® COMFORT

Votter er kjent for å holde fingrene varme bedre enn hansker. Varmen fra fingrene føres videre til hverandre. Derfor har vi utviklet dette fine votteparet, utstyrt med et deilig mykt innerfôr i fløyel. Du vil ha varme hender de neste 8 timene!

PRIS: kr 1695,-

Handle oppvarmede votter "comfort"

4. Oppvarmede hansker HeatPerformance® ALLROUND

Ute er det kaldt nok til å bruke hansker, men ikke kaldt nok til å få tak i skihanskene. Løsningen? Disse mellom hanskene. Ingen grov, klumpete hanske med den vakre skinnjakken din, men en stilig hanske som gir samme varmeytelse som en tykk skihanske.

PRIS: kr 1695,-

handle oppvarmede hansker "allround"
Oppvarmede sykkelhansker
Verwarmde skihandschoenen

5. Oppvarmede skihansker HeatPerformance® CLASSIC

Denne profesjonelle skihansken bør ikke mangle på din neste vintersportsferie. Den er laget av vanntett PU-skinn for maksimal isolasjonsytelse. Den justerbare lukkingen ved håndleddet og mansjetten holder kulden ute. Trykk på knappen og innen 30 sekunder vil du kjenne varmen renne gjennom hanskene dine. Aldri mer kaldt i bakken!  

Bonus: Den er også deilig og myk på innsiden, en fest for fingrene!  

PRIS: kr 1795,-

handle varmevotter "CLASSIC"

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign