Ikke flere kalde føtter på skien!

Gleder du deg også til neste vintersportsferie? Lange dager i friluft, på ski under krystallklar himmel og trøtt, men fornøyd på slutten av dagen med en varm gløgg eller en velfortjent ostefondue? Vi føler helhjertet med deg, for et flott prospekt!

Maarruhhh… vintersport kan noen ganger være kaldt. Selv i februar og sikkert høyt på fjellet kan tærne spontant bli til isbiter. Du foretrekker å gå rett til den første baren for å frigjøre føttene fra skoene , alt for å bli kvitt den irriterende kuldefølelsen. Hvis dette høres kjent ut for deg, er det på tide å investere i et ekte par varme skisokker. Vet du hvordan de fungerer? Les deretter videre, og du vil være klar over alle ins og outs i løpet av et minutt.

Slå på den oppvarmingen!

Sokkene våre er utstyrt med et genialt varmesystem som består av svært tynne fleksible karbonledere som går rundt tærne dine. Disse lederne styres av et batteri og med et trykk på en knapp kan du stille inn sokken til 3 varmeinnstillinger. I løpet av 30 sekunder vil du kjenne varmen renne gjennom sokken og i løpet av noen minutter vil tærne dine bli behagelig varme. Og derfra vil resten av føttene dine også være behagelig varme.

Fjernkontroll

Med eller uten fjernkontroll? Valget er ditt! Sokken er enkel å betjene med en trykknapp plassert på toppen av sokken. Så du må trekke opp buksebenet for å komme til den knappen. Har du ikke lyst på det korte øyeblikket med kulde? Eller planlegger du å bruke sokkene under trange bukser? Da er sokkene med fjernkontroll et godt valg for deg. Sjekk nedenfor:

Elektrisk oppvarmede sokker med fjernkontroll HeatPerformance® PRO

kr1.395,00kr1.895,00

Elektrisk oppvarmede Heatperformance® PRO-sokker i høy kvalitet med fjernkontroll. Disse sterke og myke sokkene gir deg varme føtter selv under de mest ekstreme forhold.

  • Det slitesterke varmesystemet er spesialutviklet for friluftsfolk som liker å være aktive uansett vær, som vintersportutøvere, motorsyklister, fotturister, syklister, terrengsyklister og vannsportutøvere.
  • Du trenger ikke rulle opp buksene lenger; Du kan enkelt kontrollere temperaturen med den hendige fjernkontrollen.
  • Gir hele 75 ºC varme ved høyeste effekt.
  • Passer i dine vanlige sko, sneakers, støvler og skisko.
  • Hvis du har brede føtter eller høy rist passer nok ikke disse sokkene i de vanlige skoene dine. Da kan du velge de oppvarmede sokkene HeatPerformance® THIN.
Les mer

Oppvarmede skisokker HeatPerformance® POWER

kr1.295,00kr1.695,00

Disse kraftige HeatPerformance® POWER oppvarmede skisokkene i tøff design er sterke og myke og holder føttene dine varme selv under de tøffeste forholdene.

  • Denne sokken har vi utviklet spesielt med et 5,5 V varmesystem. Ekstra kraftig, så tærne dine raskt blir varme. Og når de er varmet opp, kan du stille inn sokkene til det mellomste eller laveste nivået, slik at du kan holde føttene dine varme så lenge som mulig.
  • Det slitesterke varmesystemet er spesialutviklet for friluftsfolk som liker å være aktive uansett vær, som vintersportutøvere, motorsyklister, fotturister, syklister, terrengsyklister og vannsportutøvere.
  • Passer i vanlige sko, sneakers, støvler og skisko. Hvis du har brede føtter eller høy rist passer nok ikke disse sokkene i de vanlige skoene dine. Da kan du velge de oppvarmede sokkene HeatPerformance® THIN.
Les mer

Batterier

Varmesystemet drives av et kraftig 7,4 V-2600 mAh batteri . Hver sokk inneholder en lomme for dette batteriet, som er plassert helt øverst på sokken.

oppvarmede skisokker med batteri - HeatPerformance - close up

Sokkene kommer med dobbel lader, du kan lade batteriene dine helt på 4 timer. Hvor lenge du kan bruke den avhenger av omgivelsestemperaturen og posisjonen du legger sokkene i. Under ekstremt kalde forhold og på høyeste innstilling kan du nyte varme føtter i 3,5 timer. Hvor deilig er det! I den mest sparsomme setting vil sokkene holde tærne varme i opptil 10 timer. Vil du ikke misforstå? Ta så med deg et ekstra sett med batterier til bakkene, bytte er unnagjort på et blunk.

Også veldig hyggelig, uansett hvor langt temperaturen har sunket under 0, vil ikke batteriene skuffe deg fordi de er frostvæske.

Select a Pickup Point

HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.