Hva er de beste oppvarmede hanskene?

Dette spørsmålet får vi mye av. Det beste svaret på det: det er forskjellig for alle. De beste oppvarmede hanskene for deg avhenger hovedsakelig av aktiviteten du skal bruke dem til. Skal du på ski eller terrengsykling, er de til innendørs eller til husarbeid? Vi har en passende oppvarmet hanske i vårt sortiment for enhver aktivitet. Vi kan imidlertid svare på spørsmålet om hvilken hanske som gir mest varme.

Disse hanskene gir mest varme

De varmeste oppvarmede hanskene i vårt sortiment er XTREME dual heating oppvarmede hansker . Hvorfor? Fordi disse hanskene er utstyrt med varmeledere som går ikke bare over håndryggen, men også over håndflaten. Hendene dine blir herlig varmet og holdes varme på begge sider. Denne hansken er det beste valget for de som er skikkelig kalde. Når fingrene bare ikke vil bli varme og blir til isbiter så snart du går ut.

…Kun våre Xtreme-hansker varmes opp på begge sider…

Du kan også bruke XTREME-hanskene til flere typer aktiviteter. For eksempel for varme hender på sykkelen eller når du går tur med hunden. Eller under en lang strand- eller skogstur. De egner seg også som skihansker under vintersport. Med vår XTREME-modell får du en allsidig hanske.

De beste oppvarmede hanskene ved siden av et termometer
Doble oppvarmingshansker

Hvorfor er HeatPerformance® EXTREME-modellen vår varmeste oppvarmede hanske?

Bare våre HeatPerformance® EXTREME hansker er utstyrt med et dobbelt varmesystem. Denne hansken har ikke én, men to varmesoner. Varmelederne går ikke bare over håndryggen og baksiden av hver finger, men også over innsiden av håndflaten og på undersiden av hver finger. Nå tror du kanskje at disse hanskene vil tømmes raskere. Det er delvis riktig, for jo mer varme hanskene må avgi, jo mer energi kreves det fra batteriet. For å sikre lang varmeavgivelsestid kommer disse hanskene som standard med et kraftig 3000 mAh batteri. Det er selvfølgelig alltid mulig å kjøpe et ekstra sett med batterier for reiser.

  • Dobbelt varmesystem
  • Kraftige 3000 mAh batterier
  • Optimale isolasjonsegenskaper
  • Slitesterk geitskinn for å holde på varmen optimalt

I tillegg har disse hanskene smidig og slitesterkt geitskinn på innsiden. Skinn har også evnen til å holde godt på varmen og holde vind og fukt ute.

Til slutt har disse hanskene et ekstra isolert lag og et impregnert softshell. Kort sagt, denne hansken gir topp ytelse og holder hendene dine behagelig varme i lang tid.

Selvfølgelig har disse hanskene enda mer positive egenskaper. For eksempel er pekefingrene og tommelen utstyrt med fingertupper på berøringsskjerm . Varmesonene kan betjenes separat og til slutt har denne hansken 3 varmeinnstillinger . Bruk den høyeste innstillingen for å varme hendene og bytt deretter til den midterste eller laveste innstillingen slik at hendene ikke blir ubehagelig varme.

Fingerspisser med berøringsskjermguider

Både tommelen og pekefingeren er utstyrt med berøringsskjermguider på fingertuppen. Ta en samtale? Du kan la hanskene være på.

Er du i tvil? Bruk vår sammenligningstabell

Er du usikker på hvilke hansker som passer deg best? Du kan enkelt legge til hanskene du er usikker på i en sammenligningstabell. Du vil da se informasjon om varmeklassen, varmevarigheten, aktiviteten du kan bruke hanskene til osv. i én oversikt. I produktbeskrivelsen til hver hanske finner du knappen “legg til i sammenligningstabell”.

Har du problemer med å bestemme deg for hvilke varmehansker som passer deg best? Send oss ​​gjerne en e-post, vi er klare til å svare på alle dine spørsmål.

Se våre nye varmehansker med dobbel varme:

Oppvarmede hansker HeatPerformance® XTREME | dobbel oppvarming

kr2.395,00

Denne HeatPerformance® XTREME-modellen er de varmeste hanskene i vårt sortiment. Disse høykvalitets oppvarmede hanskene gir uovertruffen varme , takket være det store overflatearealet til varmesoner . Hele hansken er faktisk oppvarmet.

  • Utstyrt med doble varmesoner : varmelederne er plassert på toppen og bunnen av hånden din . Så det varmer hele hånden din, så deilig er det!
  • Varmesonene kan betjenes separat fra hverandre .
  • Materialer av høy kvalitet: smidig skinn og slitesterk softshell .

Så vil du aldri lide av kalde hender igjen? Og vil du virkelig nyte alle dine utendørsaktiviteter komfortabelt? Da er du på rett sted med disse kraftige doble varmehanskene .


Er du i tvil? Legg til i sammenligningen

Produktnummer: HSHP-XTREME Kategori: Stikkord: , , ,
Les mer

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
HeatPerformance.no bruker informasjonskapsler for å lage statistikk og for å gi deg en optimal opplevelse.