produktene våre holder deg varm: slik fungerer de

Nysgjerrig? Da vil du sannsynligvis gjerne vite nøyaktig hvordan våre oppvarmede produkter fungerer. Først av alt vil vi gjerne introdusere deg til våre 8 prinsipper . Fra genial brikke til kraftig litiumbatteri… her kommer de:

Våre 8 prinsipper

HeatPerformance®-varmesystemet

Nå som du kjenner våre 8 prinsipper, er det på tide å bli kjent med HeatPerformance® varmesystemet. For hvordan er det mulig at sokkene, hanskene eller undertøyet blir varme med bare et knappetrykk? Det enkle svaret: det er takket være teknologisk fremgang.

I dag er det mulig å designe brikker, batterier og varmeledere som er så utrolig små, tynne og kraftige at de perfekt kan bearbeides i tekstilprodukter.

BRUK, BATTERIER OG VARMELEDERE

Varmesystemet består derfor av ledere (tynne, fleksible karbontråder) som transporterer varmen til de ønskede stedene. Med våre hansker er dette for eksempel over hele fingrene og håndbaken. Litiumbatteriene våre (tilgjengelig fra 7,4 V – 2600 mAh til 3000 mAh) styres av en smartbrikke. Denne brikken vet nøyaktig hvor mye varme som må tilføres av ledningene.

SERVICE

Hvert produkt er utstyrt med en kontrollknapp som du kan bruke til å bestemme varmeinnstillingen . Bruk den høyeste innstillingen for å varme opp hendene, føttene eller kroppen. Etter omtrent 5 til 10 minutter har kulden forsvunnet fra kroppen din, og du kan bytte til den midterste eller laveste innstillingen for å holde kroppen varm.

Smart, smartere, smartest

HeatPerformance® app

Den teknologiske utviklingen går stadig raskere og produktene blir stadig smartere. HeatPerformance® har dykket ned i en verden av smart, smartere, smartest og liten, mindre, minst. Og resultatet?

Smarte brikker som regulerer opptil 3 varmeinnstillinger og kontrollerer energien supereffektivt . De fineste, tynneste varmelederne som du ikke kjenner når du har på deg. Kompakte batterier som ikke kommer i veien og som kan gi deg varme i opptil 10 timer.

Våre produkter er svært brukervennlige og enkle å betjene ved å trykke på en knapp. Noen produkter har en fjernkontroll eller kan betjenes med en app på telefonen din.