Vi så ikke bare etter tynnest mulig varmeledere, sokken måtte også være myk og pustende . Og selvfølgelig av god kvalitet, slik at du ikke må plukke av nupper etter å ha brukt dem og vasket dem bare et par ganger. Vi måtte teste mye, men finally we did it!

Til slutt var det bare bare batteriene som gjenstod. Det er ikke til å komme unna at man trenger dem, og man må også gjøre av dem et eller annet sted. Og selv om vi har gjort batteriet så lite som mulig så jeg vil helst ikke gå med det ved skoen min. Løsningen ble skjøteledninger som du eventuelt kan bruke. Ledningen går fra sokken til bukselommen din, og der har du altså batteriet ditt. Og det liker jeg spesielt godt hvis jeg bruker skinny jeans. Når jeg går med støvletter lar jeg forresten batteriet være i sokken, da er det nemlig ikke synlig. Så lave er nemlig sokkene.

Kort sagt, i hele kolleksjonen vår er dette er favorittsokken min. Høst, vinter, vår, jeg er alltid varm på føttene. Jeg synes de er deilige. Jeg håper du kommer til å være like fornøyd med dem som jeg! Og vi hører gjerne fra deg hvordan de er, vi er alltid nysgjerrige på hva folk synes!